Nume:
Cabinet stomatologic CrystalSmile - Alba Iulia
E-mail:
drhleihil@gmail.com
Telefon:
0757 432 582
Website:
http://www.crystalsmile.ro/index.htm
Adresa:
Alba Iulia, Str. Energiei, Nr. 16, bl E2, jud. Alba.

Cabinet stomatologic CrystalSmile - Alba Iulia
Medic stomatolog Alba Iulia

Implant, implant dentar, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Cabinetul de stomatologie CrystalSmile va ofera consultatii si tratamente stomatologice de cea mai inalta calitate, extractii dentare, chirurgie dentara, estetica dentara, implantologie, endodontie, parodontologie, protetica, profilaxie dentara, precum si servicii de urgente stomatologice. In cabinetul stomatologic Crystal Smile, in primul rand, punem accent pe sterilizare, care este cel mai important lucru inainte de a deschide gura sau de a discuta despre tratament. Noi va oferim un tratament, de calitate superioara cu materiale de ultima generatie si tehnici noi care ofera rezultate foarte bune de fiecare data. In cabinetul nostru, sterilizarea se face prin tehnici si aparatura de ultima generatie, fiecare pacient primind o trusa sterila si sigilata fara riscul transmiterii bolilor contagioase cum ar fi hepatitele si SIDA in primul rand si de aceea tot instrumentarul folosit tebuie sa treaca o sterilizare chimica in solutii speciale apoi o sterilizare in autoclav. Va oferim tratamente de terapie generala, protetica, albirea dintilor, implantologie si chirurgie dento alveolara. Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizandu-se fara stres sau durere. Noi punem accent pe educarea pacientilor in prevenirea si tratarea tuturor afectiunilor stomatologice, construind astfel o relatie stransa intre medic si pacient. Sigur va intrebati de ce trebuie sa mergeti la stomatolog. Motivele variaza de la persoana la persoana, cei care au:

- dantura sanatoasa dar care isi doresc un zambet mai alb si stralucitor:
- carii ce sunt insotite de respiratie urat mirositoare si/sau dureri la alimente dulci, care netratate pot duce la pierderea dintilor;
- resturi radiculare ce intretin focare de infectie ce pot duce in timp la afectarea sistemului cardio-vascular;
- spatii ce ii impiedica sa manance si/sau sa mestece alimentele fapt care poate duce la anemii, gastrite sau ulcer;
- mobilitate dentara (care duce la pierderea dintilor) datorita parodontopatiilor, care printr-o interventie chirurgicala pot fi stopate;
- aspectul inestetic datorita cariilor si spatiilor edentate atat de defavorizant in societate;
- dureri insuportabile la care analgezicele si leacurile babesti nu au nici un efect.

Servicii

Consultatii si tratamente stomatologice:
- Extractii dentare;
- Chirurgie;
- Estetica dentara;
- Implantologie - posibilitatea inlocuirii unui singur dinte absent printr-o coroana singulara, evitand puntile dentare (procedeu indicat mai ales cand dintii vecini sunt sanatosi), realizarea  unor lucrari protetice fixe cu suport implantar, evitand realizarea unei proteze mobile si  asigurarea unui sprijin eficient pentru lucrarile mobile, la pacienti la care suportul osos restant este insuficient, nefavorabil protezarii .
- Endodontie;
- Parodontologie;
- Protetica - u
n dinte trebuie "imbracat" daca isi schimba culoarea in urma unui tratament endodontic(nervul a fost scos)si acest lucru il deranjeaza pe pacient ; si in aceeasi situatie cand scoatem nervul dintele devine in timp mai fragil si ca sa-l protejam trebuie imbracat. Dintele se imbraca cu o coroana care il acopera dupa ce a fost slefuit si pregatit in acest scop. Aceasta coroana poate fi din mai multe feluri de materiale pe suport metalic sau zirconiu sau fara suport ,dar as vrea sa spun ca cel mai folosit si cel mai bun material este portelanul care poate fi pe suport metalic sau zirconiu . 

- Profilaxie dentara;
- Urgente stomatologice cand este cazul.

Oferte speciale

 
Denumire Pret (RON) Pret (EURO) Timp Estimat (min)
• Consultatie - - 10
Opturatie(plomba) 100 - 30
DCR (pivot turnat) 100 - 30
Obturatie+surub 100 - 30
Detartraj+periaj profesional 100 - 30
Extractie simpla 60 - 10
Extractie complicata 100 - 30
Extractie molar de minte 250 - 30
Coronita portelan 350 - 2 saptamani*
Coronita zirconiu 1000 - 2 saptamani*
Coronita portelan pe implant - 100 2 saptamani*
Implant dentar - 300 30
Rezectie apicala 200-400 - 30
Sinus lift inter. - 700 -
Aditie osoasa - 100-500 -
Albirea dintilor 400 - -
 

Parteneri

Cabinetul stomatologic Crystal Smile s-a deschis in Alba Iulia, de catre domnul doctor Hleihil Mahmod.

• Membru IDA (ISRAEL DENTAL ASSOSIATION); 
• Membru CMDR (COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI DIN ROMANIA);
• Membru ICOI (ISRAELLI ASSOSIATION OF ORAL IMPLANTOLOGY);
• Membru DGOI (DEUTSCHE GESELLSCHAFT FUR ORALEIMPLANTOLOGY);
• Membru ARTIMED (ASOCIATIA TRANSFRONTALIERA DE IMPLANTOLOGIE SI MEDICINA DENTARA).

Absolvent al Facultatii de Stomatologie UMF din Cluj Napoca, promotia 1994, dl. Doctor Hleihil a practicat 15 ani in Israel stomatologie generala si chirurgie maxilo-faciala si are competente in implantologie, respectiv tehnici speciale in implantologie urmate in clinicile domnului doctor Malo din Portugalia, dintre care cea mai folosita este tehnica, "All on 4" sau "Teeth in one hour" insemnand aplicarea implantelor si aprotezelor in aceeasi zi. 

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro