Nume:
Cabinet Medical Individual Dr. Stroia Matei Paul - Resita
E-mail:
stroiamatei@yahoo.com
Telefon:
0742 478 084
Adresa:
Resita, Bdul. Muncii, Nr.15, Sc.7, Ap.2, Jud. Caras Severin.

Cabinet Medical Individual Dr. Stroia Matei Paul - Resita
Medic stomatolog Resita

Implant, implant dentar, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

In cabinetul Dr. Stroia Matei Paul sunteti intampinat cu prietenie si profesionalism de echipa noastra. Va ascultam si evaluam cu atentie problemele dumneavoastra dentare. Va prezentam optiunile de tratament, va explicam in cele mai mici detalii metodele si etapele pe care le urmam. Stabilim solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra. Tratamentele sunt de calitate, nedureroase, in conditii de igiena maxima, intr-un mediu relaxant.

In cabinetul nostru puteti beneficia de  servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra. Sanatatii dentare i se acorda mai putina importanta in ceea ce priveste identificarea simptomelor care pot compromite un trai sanatos. Totusi, datorita prevalentei crescute a cariilor dentare si a durerii cauzate de acestea, sanatatea orala deficitara este recunoscuta in mod evident ca fiind importanta pentru sanatate, confort si deci, pentru calitatea vietii.

Dorinta de a mentine o stare de sanatate orala perfecta a populatiei, a stat mereu la baza promovarii unui mod de viata sanatos si a modificarii conditiilor de mediu, astfel incat sa se ajunga la un status de sanatate orala optim. Modificarea comportamentului fata de sanatate urmareste reducerea comportamentelor nesanatoase, cum ar fi utilizarea zaharului in dieta sau fumatul, si dezvoltarea comportamentelor sanatoase cum ar fi instruirea efectuarii unui periaj dentar corect, utilizarea firului interdentar si vizita regulata la dentist. Multi factori ai sanatatii generale au o influenta directa asupra sanatatii orale, de exemplu: fumatul, diabetul, alcoolul stresul, medicamentele etc.

Servicii

Principalele servicii oferite in cadrul cabinetului : 

1. Ortodontie - tratamentele noastre de ortodontie cu aparat dentar mobil sau mobilizabil, cu aparat dentar lingual sau invizibil, sunt indreptate catre corectarea malocluziilor dentare si a oaselor mandibulei sau ale maxilarului. Rezultatele finale coincid cu infrumusetarea zambetului si cu imbunatatirea functiilor orale.
2. Profilaxie dentara - curele de profilaxie dentara precum cele de detartraj, de fluorizare, sigilare, cu gutiere bruxism, de periaj profesional sau Air Flow, au rolul de a contribui la prevenirea maladiilor endoorale (carii dentare, boli parodontale), la albirea dentara si la intarirea dintilor.
3. Endodontie - prin endodontie, ne ingrijim de structura interna a dintilor, astfel incat sa salvam fiecare element dentar afectat de leziunile cariogene. Tratamentele propiu-zise presupun plombarea structurii dentare "bolnave", iar daca este nevoie, procedura este precedata si de devitalizarea dintelui.
4. Estetica dentara - estetica dentara este destinata aproape in exclusivitate infrumusetarii zambetului. Nu conteaza daca aveti nevoie de fatete ceramica, remodelare estetica sau de bijuterii dentare, nu are importanta daca ati ales incrustatii ceramica sau incrustatii compozit. Cele mai bune rezultate sunt permise de tratamentele noastre profesionale de estetica dentara.
5. Restaurari dentare - oricine are dreptul sa beneficieze de o dantura impecabila atunci cand "mama-natura" nu a fost suficient de generoasa. Restaurarile prin punti dentare, coroane dentare sau proteze dentare permit restabilirea functiilor orale in caz de edentatie totala sau partiala.
6. Chirurgie dentara - tehnicile de chirurgie dentara faciliteaza reabilitarea estetica si functionala a danturii. Recurgem la extractii dentare sau la alte proceduri chirurgicale in completarea unor diferite tratamente de stomatologie. Astfel, reusim sa reabilitam estetica dentara si sa corectam anomaliile osoase si gingivale.
7. Parodontologie - prin curele de parodontologie ne propunem sa diagnosticam, sa prevenim si sa tratam cele mai frecvente boli parodontale, incepand odata cu eliminarea factorilor cauzatori. Netratate la timp, toate maladiile ce afecteaza parodontiul (tesuturile de sustinere dentara), se pot finaliza cu inflamarea gingiilor si cu pierderea dintilor.
8. Pedodontie - tratamentele noastre de pedodontie sau de stomatologie pediatrica se adreseaza tuturor copiilor cu dinti de lapte. Prin curele acestei categorii, intentionam sa tratam bolile ce afecteaza cavitatea orala a copiilor. De asemeni, ne dorim sa informam copiii si parintii despre importanta pe care o are igiena dentara inca din primii ani de viata.

Oferte speciale

Program: Luni - Vineri - 15:00 - 20:00.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro