Nume:
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
E-mail:
dentmedica@gmail.com
E-mail 2:
grigturda@yahoo.com
Telefon:
0262 319 569
Website:
http://www.dentmedica.ro
Adresa:
Sighetu Marmatiei , Str.Avram Iancu,nr.49,jud.Maramures.

Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Medic stomatolog Sighetu Marmatiei

Implant, implant dentar, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

DENT MEDICA este un edificiu medical cu profil stomatologic situat in Sighetu Marmatiei, oras din Nordul Romaniei, considerat capitala Maramuresului istoric, zona de confluenta a traditiei si datinilor reprezentate niciunde mai bine decat aici.

Din Martie 1999 activitatea se desfasoara intr-o cladire in mod expres construita, avand in vedere tot necesarul functionarii la standarde moderne si competitive.An dupa an s-au achizitionat noi aparate, s-a trecut la metode din ce in ce mai avansate de tratament, personalul fiind deschis spre normele mereu in dezvoltare a practicii stomatologice.

Dispunem de un aparat Roentgen pentru radiografii retroalveolare si de un ortopantomograf  pentru radiografii panoramice. Deasemenea suntem dotati cu Radioviziograf, avand posibilitatea executarii radiografiilor in sistem digital si inregistrarea lor pe suport digital care poate fi oferit pacientilor.

Avem cabinete specializate pentru tratamente endodontice, altele pentru tratamente protetice, un cabinet pentru parodontologie si chirurgie orala, respectiv implantologie.Clinica este dotata cu microscop pentru efectuarea tratamentelor endodontice si nu numai.Efectuam lucrari protetice din rasini acrilice, rasini compozite, ceramica integrala sau pe suport crom, cobalt, zirconiu sau aur.

Pentru efectuare lucrarilor protetice colaboram cu tehnicienii din Dent Medica sau cu alti tehnicieni din Sighetu Marmatiei, Cluj Napoca, Bucuresti sau Budapesta.

Implantologia este ramura stomatologiei care se ocupa cu studiul implanturilor dentare.Implantologia este o ramura stomatologica aparuta relativ recent, dar care, datorita cererii foarte mari de implanturi, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. In cadrul implantologiei apar mereu noi tehnici, noi materiale, noi metode chirurgicale sau protetice menite sa creasca calitatea si rata de succes a implanturilor dentare.Din aceste motive, tehnicile si solutiile folosite pot diferi foarte mult de la un practician la altul, de la o regiune sau tara la alta, fiecare medic implantolog folosind metodele cu care a obtinut cele mai bune rezultate.

 

Servicii

Clinica stomatologică DENT MEDICA este un complex de cabinete şi laboratoare specializate în medicina dentară, cu toate ramurile ei:

- odontologie;
- endodonţie si endodontie sub microscop;
- protetică dentară;
- radiologie;
- parodontologie;
- implantologie;
- ortodonţie;
- chirurgie orală;
- cosmetică dentară;
- laboratoare de protetică dentară.

Oferte speciale

Telefon urgente:0754 852 736

Parteneri

COLECTIVUL MEDICAL ESTE COMPUS DIN URMATORII DOCTORI:

Dr.Grigore Turda;

Dr.Geo Rohnean;

Dr.Adela Rohnean;

Dr.Silviu Simion;

Dr.Ionut Stan;

Dr.Daniela Belea;

Dr.Gheorghe Stan;

Dr.Aurelian Spataru;

Dr.Alina Lihet;

Dr.Alina Andreicovici;

Dr.Florin Stan;

Dr.Octavian Stan;

Dr.Cristina Ulici;

Dr.Daniela Mununar;

As.Med.Alexandrina Pop.

Galerie foto

Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*
Clinica stomatologica *DENT MEDICA*

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro