Nume:
Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau
E-mail:
cojanelena@yahoo.com
Telefon:
0766 010 100
Telefon 2:
0745 407 042
Adresa:
Bacau, Calea Republicii, Nr. 25, Jud. Bacau.
Facebook

Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau
Medic stomatolog Bacau

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Cabinetul de stomatologie Quality Dentistry este unul din cele mai apreciate din oras, profesionalismul cu care se trateaza fiecare pacient fiind unul din atuurile cu care s-su facut cunoscuti de-a lungul timpului. În momentul în care vei face cunoștință cu echipa noastră de tineri specialiști, experiența ta la dentist se va transforma într-una extrem de plăcută, adaptată la prezent. Tehnologia de ultimă generație și cele mai noi produse de pe piață ne oferă posibilitatea de a lucra cu o foarte mare precizie, pentru rezultate rapide și sigure, fără complicații. Indiferent de provocarea pe care o întâmpinăm, ne adaptăm și găsim soluția potrivită pentru ca tu să îți recapeți dantura rezistentă și zâmbetul pe buze.

Fiecare medic al echipei Quality Dentistry are rolul său bine definit. Vei fi pe mâini bune, indiferent de caz, deoarece politica noastra  se caracterizeaza prin doua avantaje-cheie de care se bucura orice pacient: pasiunea pentru frumos si grija pentru confortul pacientului tratat. Astfel, in realizarea lucrarilor, nu ne multumim doar cu trainicie si rigoare, urmarim atent si pasionat si estetica lucrarii respective, astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural. Iar cand vine vorba de confort, nu facem rabat la calitate pentru a le asigura tuturor pacientilor nostri, in primul rand prin tratamente fara durere.  Astfel, un medic stomatolog bun va ține intotdeauna cont de urmatorii factori atunci cand alege tipul tratamentului stomatologic: culoarea dintilor, alinierea și spatiile dinților, dintii lipsa, fizionomie (buze, obraji), culoarea tenului si parului. Toți acești factori vor fi luati în considerare pentru stabilirea pașilor de urmat pentru a obține o estetica dentara ireprosabilă. Dintii strambi sau cu treme largi vor fi indreptati și aliniati prin tratamente ortodontice sau protetice. În cazul dintilor lipsa insa soluția de elecție ramane implantul dentar. Este interesant de stiut ca procedurile de estetica dentara vor contribui la îmbunatatirea fizionomiei și vor întineri chipul pacientului. Mai mult decat atat, reconstrucatia danturii va va ajuta sa aveți o masticatie sanatoasa și va contribui la starea generala de sanatate a întregului organism. Igiena dentara sau orala este un lucru simplu. In principiu, este necesar un periaj de doua sau de trei ori pe zi, utilizarea apei de gura si a atei dentare. Acestea trebuie efectuate tot timpul sau in caz contrar, consecintele pot fi grave. Pastrarea dintilor curati si sanatosi este importanta, dar cati dintre noi urmeaza o igiena dentara de rutina? Cati dintre noi folosesc pasta si periuta de dinti de doua ori pe zi plus ata dentara? Cunoscut este si faptul ca vizita la un medic stomatolog de doua ori pe an este foarte necesara, insa, in realitate tot mai putine persoane respecta aceste lucruri. Bineinteles, se adauga si numeroase motive, precum frica de stomatolog, costurile tratamentelor sau timpul insuficient.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice, cat si la pacientii adulti, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica. Pe langa serviciile de inalta calitate pe care le ofera, isi așteapta colaboratorii cu oferte si promotii greu de refuzat, in functie de diversitatea si complexitatea lucrari care trebuie executata pacientului. Suntem activi, deschisi si acceptam orice fel de provocare, asa ca, nu ezitati sa ne contactati! Tarifele serviciilor medicale stomatologice sunt estimative, fiind individualizate in functie de conditiile clinice specifice fiecarui pacient.

Servicii

Principalele servicii oferite in cadrul cabinetului : 
1. Ortodontie - tratamentele noastre de ortodontie cu aparat dentar fix sau mobil, cu aparat dentar lingual sau invizibil, sunt indreptate catre corectarea malocluziilor dentare si a oaselor mandibulei sau ale maxilarului. Rezultatele finale coincid cu infrumusetarea zambetului si cu imbunatatirea functiilor orale.
2. Profilaxie dentara - curele de profilaxie dentara precum cele de detartraj, de fluorizare, sigilare, cu gutiere bruxism, de periaj profesional sau Air Flow, au rolul de a contribui la prevenirea maladiilor endoorale (carii dentare, boli parodontale), la albirea dentara si la intarirea dintilor.
3. Endodontie - prin endodontie, ne ingrijim de structura interna a dintilor, astfel incat sa salvam fiecare element dentar afectat de leziunile cariogene. Tratamentele propiu-zise presupun plombarea structurii dentare "bolnave", iar daca este nevoie, procedura este precedata si de devitalizarea dintelui.
4. Estetica dentara - estetica dentara este destinata aproape in exclusivitate infrumusetarii zambetului. Nu conteaza daca aveti nevoie de fatete ceramica, remodelare estetica sau de bijuterii dentare, nu are importanta daca ati ales incrustatii ceramica sau incrustatii compozit. Cele mai bune rezultate sunt permise de tratamentele noastre profesionale de estetica dentara.
5. Restaurari dentare - oricine are dreptul sa beneficieze de o dantura impecabila atunci cand "mama-natura" nu a fost suficient de generoasa. Restaurarile prin punti dentare, coroane dentare sau proteze dentare permit restabilirea functiilor orale in caz de edentatie totala sau partiala.
6. Implantologie - tratamentele de implantologie reprezinta cea mai revolutionara tehnologie dentara ce va permite inlocuirea elementelor dentare pierdute, indiferent de tipul edentatiei. Categoria cuprinde proceduri chirugicale destinate reconstructiei dintilor: implant dentar, aditia de os, sinus lift, fast & fixed.
7. Chirurgie dentara - tehnicile de chirurgie dentara faciliteaza reabilitarea estetica si functionala a danturii. Recurgem la extractii dentare sau la alte proceduri chirurgicale in completarea unor diferite tratamente de stomatologie. Astfel, reusim sa reabilitam estetica dentara si sa corectam anomaliile osoase si gingivale.
8. Parodontologie - prin curele de parodontologie ne propunem sa diagnosticam, sa prevenim si sa tratam cele mai frecvente boli parodontale, incepand odata cu eliminarea factorilor cauzatori. Netratate la timp, toate maladiile ce afecteaza parodontiul (tesuturile de sustinere dentara), se pot finaliza cu inflamarea gingiilor si cu pierderea dintilor.
9. Pedodontie - tratamentele noastre de pedodontie sau de stomatologie pediatrica se adreseaza tuturor copiilor cu dinti de lapte. Prin curele acestei categorii, intentionam sa tratam bolile ce afecteaza cavitatea orala a copiilor. De asemeni, ne dorim sa informam copiii si parintii despre importanta pe care o are igiena dentara inca din primii ani de viata.

Oferte speciale

PROGRAM: 10:00 - 18:00.

Galerie foto

Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau
Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau
Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau
Quality Dentistry - Cabinet Stomatologic Bacau

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro