Nume:
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
E-mail:
ioana_anitas@yahoo.ca
Telefon:
0771 317 679
Telefon 2:
0262 220 967
Website:
https://dentist-baiamare.ro/
Adresa:
Baia Mare, B-dul Republicii, Nr. 5, Jud. Maramures.
Facebook

Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Medic stomatolog Baia Mare

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Situat în Baia Mare, în apropiere de Spitalul Judeţean, vizavi de Bisericuţa de Lemn, cabinetul nostru se orientează către nevoile şi cerinţele tuturor categoriilor de pacienţi, de la copii la vârstnici, de la persoane cărora le este teamă de stomatolog la persoane atente cu igiena orală. Folosind aparatură modernă, cele mai înalte standarde de siguranţă şi profesionalism, echipa noastră va găsi întotdeauna calea nedureroasă către rezolvarea problemelor orale de care suferiţi.

Pentru un zambet frumos si sanatos va asteptam intr-o ambianta noua, placuta si relaxanta. Cabinetul nostru va ofera servicii profesionale de cea mai buna calitate folosind aparatura de ultima generatie, siguranta si igiena la standarde inalte. Toate acestea, doar utilizând cele mai noi și adecvate proceduri medicale ajutătoare. Atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, cât și prin ambientul modern și designul unic al clinicii, facem ca experiența pacienților la noi să fie o stare de relaxare, încredere și siguranță. Ari Med Dent are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare și monitorizare a pacientilor săi la un nivel premium de calitate. Noi credem că inovând mereu reușim să creștem și să cizelăm permanent serviciile noastre, țintind de fiecare dată să fim cei mai buni.

Cabinetul nostru isi propune să devină cea mai eficientă clinică dentară a zonei, în termeni de calitate a serviciilor prestate, de complexitate a acestora, dotări tehnice şi grijă faţă de pacienţi. În cadrul clinicii dentare, vă veți bucura de o ambianță confortabilă și primitoare, iar echipamentele stomatologice de ultimă generație, împreuna cu vasta experiență internațională a medicilor dentiști, vă vor asigura de calitatea serviciilor noastre stomatologice. Aplicăm toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrată pe pacient și particularitățile sale, accentul punându-se pe soluții medicale personalizate. Un zâmbet sănătos și frumos, datorat unei danturi bine întreținute, nu numai ca poate să crească încrederea în sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. În acest sens, va asigurăm o recuperare dentară completă și întâmpinăm în mod adecvat fiecare tip de terapie dentara. (obturație, proteză dentara sau implant dentar). Activitatea in cabinetul nostru  stomatologic este asigurată   în cele mai  diferite ramuri ale stomatologiei prinipalele domenii de competenta fiind: tratamente ale cariei şi complicaţiile ei (tratamente endodontice) tratamentul bolilor gingiei (parodontologie) estetică dentară chirurgie orală şi implantologie protetică (lucrări fixe si mobile) tratamentul dinţilor la copii (pedodonţie) indreptarea dinţilor (ortodonţie) estetica faciala.

Servicii

- Inhalosedare;

- Albire dentara;

- Ortodontie;

- Endodontie;

- Estetica dentara;

- Parodontologie;

- Implantologie;

- Chirurgie dentara;

- Profilaxie dentara.

Orar: Luni - Vineri: 09.00 - 19.00.

Programari telefonice între orele 12-17:

Galerie foto

Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent
Cabine Stomatologic Ari Med Dent

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro