Nume:
Cabinet Stomatologic PopestiDent
E-mail:
georges_coman@yahoo.com
Telefon:
0721 656 935
Telefon 2:
0737 244 473
Website:
http://www.popestident.ro/
Adresa:
Popesti - Leordeni, Str. Drumul Fermei, Nr.95, Et.1, Ap.12, Jud.Ilfov..

Cabinet Stomatologic PopestiDent
Medic stomatolog Berceni

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Cabinetul nostru  stomatologic are o echipa pregatita sa ofere servicii complete de stomatologie, la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi corecte. Suntem un cabinet stomatologic modern,  iar pentru dumneavoastra folosim atat aparatura de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, cat si materiale si instrumente de ultima ora. Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele criterii pe care functionam. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare.    Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.

Credem in zambete sanatoase si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii stomatologice de cea mai buna calitate,cu un ambient modern, confortabil si prietenos. E timpul sa uiti de doctorii care iti dadeau fiori, de tratamente si dureri ingrozitoare. Incercam sa eliminam "teama de dentist" prin tratamente fara nici un disconfort pt pacient, grija fata de nevoile dumneavoastra si nu in ultimul rand cu conditii de siguranta totala din punct de vedere al sterilizarii si masurilor de protectie.

In cabinetul nostru puteti beneficia de  servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra. Sanatatii dentare i se acorda mai putina importanta in ceea ce priveste identificarea simptomelor care pot compromite un trai sanatos. Totusi, datorita prevalentei crescute a cariilor dentare si a durerii cauzate de acestea, sanatatea orala deficitara este recunoscuta in mod evident ca fiind importanta pentru sanatate, confort si deci, pentru calitatea vietii.

Dorinta de a mentine o stare de sanatate orala perfecta a populatiei, a stat mereu la baza promovarii unui mod de viata sanatos si a modificarii conditiilor de mediu, astfel incat sa se ajunga la un status de sanatate orala optim. Modificarea comportamentului fata de sanatate urmareste reducerea comportamentelor nesanatoase, cum ar fi utilizarea zaharului in dieta sau fumatul, si dezvoltarea comportamentelor sanatoase cum ar fi instruirea efectuarii unui periaj dentar corect, utilizarea firului interdentar si vizita regulata la dentist. Multi factori ai sanatatii generale au o influenta directa asupra sanatatii orale, de exemplu: fumatul, diabetul, alcoolul stresul, medicamentele etc.

Servicii

 Gama noastra de servicii stomatologice cuprinde:
 PROFILAXIE DENTARA:

- indrumari privind igiena orala ( tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare);
- detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa;
- fluorizare locala cu ajutorul gutierelor;
- sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia;
- detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj profesional.

ODONTOTERAPIE:

- tratamentul cariilor si leziunilor stomatologice;
- afectiunile pulpei dentare
- extirpari vitale si devitale
- obturatia canalelor radiculare.

CHIRURGIE ORALA:

 - anestezie cu preanestezie;
 - extractii simple;
 - extractii de resturi radiculare;
 - extractii de dinti ectopici;
 - extractii de molari de minte inclusi;
 - premolarizare;
 - chiuretaje alveolare;
 - tratamentul alveolitelor;
ORTODONTIE:

- restaurarea estetica si functionala a arcadelor dentare prin modificarea pozitiei anormale a dintilor, cu ajutorul sistemelor fixe sau mobile

TRATAMENTE ODONTALE

- tratamentul cariilor si leziunilor stomatologice;
- afectiunile pulpei dentare;

- extirpari vitale si devitale;
- obturatia canalelor radiculare.    

PROTETICA 

- toata gama de lucrari protetice fixe si mobile (coroane, punti, proteze scheletate, proteze mobile partiale sau totale)

IMPLANTOLOGIE 

- de la refacerea absentei unui singur dinte pana la punti si proteze pe implanturi;
- implanturi folosite : NOBEL, ANKYLOS, IMPLANTIUM, ALPHA-BIO.

PARODONTOLOGIE 
- tratamentul parodontiului propriu-zis cat si al parodontiului marginal prin metode de electie.

PEDODONTIE.

PARADONTOLOGIE;

STOMATOLOGIE PENTRU COPII.

Galerie foto

Cabinet Stomatologic PopestiDent
Cabinet Stomatologic PopestiDent
Cabinet Stomatologic PopestiDent
Cabinet Stomatologic PopestiDent

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro