Nume:
Cabinet Stomatologic Teodent - Botosani
E-mail:
cabinet@teodent.ro
Telefon:
0752 224 259
Telefon 2:
0331 713 762
Website:
http://teodent.ro/
Adresa:
Botosani, Calea Națională, Nr. 65, Bl. I5, Parter, Jud. Botoșani
Facebook

Cabinet Stomatologic Teodent - Botosani
Medic stomatolog Botosani

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

In cabinetul Teodent sunteti intampinat cu prietenie si profesionalism de echipa noastra care asculta si evalueaza cu atentie problemele voastre dentare. Vă prezentăm opțiunile de tratament, vă explicăm în cele mai mici detalii metodele și etapele pe care le urmăm. Stabilim soluțiile cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Tratamentele sunt de calitate, nedureroase, în condiții de igienă maximă, într-un mediu relaxant. O echipa tanara, ce practica medicina dentara cu toata pasiunea. Ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratatement. Am investit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte de tratament sigure si de calitate. De ce sa alegeti TEODENT ?

- Avem o echipa tanara;
- Facem medicina dentara cu toata pasiunea, ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi mereu la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratament;
- Am investit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte medicale de calitate si sigure;
- Preturi accesebile tuturor;
- In relatia cu pacientii ne caracterizeaza: atentia, deschiderea catre inovatie, seriozitatea si responsabilitatea.

Program Cabinet: Luni–Vineri - 08:30 – 22:00;
Sambata 8:30 – 17:00.

Servicii

PROFILAXIE - Detartrajul inseamna indepartarea blocurilor de tartru depuse pe dinti.tartrul duce la inflamarea si sangerarea gingiilor. Daca nu este indepartat la timp tartrul determina pierderea suportului osos al dintilor, si in final duce la mobilitatea si pierderea dintilor.

ODONTOLOGIA - Cariile dentare sunt cavitati produse in interiorul dintelui de catre bacrterile numite lactobacili.lactobacilii strabat foarte greu smaltul dintelui. Insa odata ajunse in dentina ele distrug repede dintele, ajungand la nerv, timp in care smaltulde deasupra ramane intact. De aceea este necesar controlul la stomatolog pentru a identifica zonele de smalt sub care evolueaza o carie.

ENDODONTIA - ramura stomatologiei care se ocupa cu afectiunile nervului dentar si complicatiile date de infectarea acestuia, spatiul edodontic, unde se afla nervul, este foarte complex, de aceea este nevoie de magnificatie cu ajutorul microscopului pentru a vizualiza si steriliza  cat mai bine.

IMPLANTOLOGIA - Indicatia cea mai potrivita pentru inlocuirea unui dinte lipsa este implantul,deoarece astfel nu afectam dintii vecini, manopera este nedureroasa, un implant se osteointegreaza in 6 luni, durata de viata a implantuluieste de minim 15 ani, dar depinde de igiena orala si de starea de sanatate generala.

PEDODONTIA - Cariile dintilor de lapte trebuiesc tratate pentru a nu ajunge la afectiuni pulpare greu de suportat si de tratat la copii, atunci cand dintele  definitiv erupe paralel cu dintele de lapte,nu poate sa resoarba radacina acestuia, de aceea dintele de lapte trebuie extras.

ORTODONTIA - Dintii care nu au suficient spatiu erup inghesuiti.prin aplicarea pe dinti a unor breketi metalici sau din safir si cu ajutorul unor arcuri cu memorie dintii pot fi aliniati.durata unui tratament ortodontic este intre 1 si 2 ani.

PROTETICA - Dintii lipsa se pot inlocuisi cu ajutorul puntilor dentare care folosesc ca stalpi dintii restanti pe arcada, acesti dinti vor fi tratati si preparati *micsorati* inainte de aplicarea puntii.

Oferte speciale

Clinica Botosani - Strada Cuza Voda nr. 14 - in spatele cladirii UPC;
Program cabinet: Luni–Vineri - 08:30 – 20:00;
Sambata: 08:30 – 16:00;
Telefon: 0331 107 112 sau 0752 224 259;
Email: receptie@teodent.ro.
Cabinet Tutora -Tudora, Jud. Botosani;
Program cabinet: Luni – Vineri 08:00 – 15:00;
Sambata - Duminica Inchis;
Telefon: 0752 224 273;
Email: cabinet@teodent.ro
Cabinet Buhalnita - Buhalnita, Jud. Iasi;
Program cabinet: Luni 09:00 – 15:00;
Joi: 14:00 – 19:00;
Restul zilelor - cu programare;
Telefon: 0331 107 112
Email: cabinet@teodent.ro
Cabinet Miroslovesti - Miroslovesti, Jud. Iasi;
Program cabinet: Vineri 09:00 –18:00;
Sambata: 9:00 –18:00
Restul zilelor - cu programare;
Telefon: 0752 284 777;
Email: cabinet@teodent.ro

Parteneri

Dr. Mateiuc Simona Gabriela - Stomatologie Generala;

Dr. Emanuel Anti - Medic Specialist Chirurgie Maxilo-Faciala;

Dr. Doboseru Valentin - Medic Tehnica Dentara;

Dr. Guigova Anna - Stomatologie Generala;

Dr. Nichifor Alexandru - Medic Specialist Ortodontie;

Dr. Vatui Isabella - Stomatologie Generala;

Dr. Zorila Razvan - Medic Endodontie;

Dr. Hritcu Ana-Maria - Medic Specialist Pedodontie;

Asist. Chisac Crina;

Asist. Gavrilas Bianca;

Asist. Popa Mihaela;

Asist. Volovati Lavinia.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro