Nume:
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
E-mail:
office@stelidental.ro
Telefon:
0723 137 978
Telefon 2:
0239 616 036
Website:
http://www.stelidental.ro
Adresa:
Braila, B - dul. Independentei, Nr. 216, Jud. Braila.
Facebook

Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Medic stomatolog Braila

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Clinica SteliDental pune la dispozitia pacientilor o gama completa de tratamente dentare cu tehnologie de ultima generatie.'Vrem ca pacientii nostrii sa traiasca cea mai buna experienta pe scaunul unui medic stomatolog.Cu echipamente moderne medicii stomatologi devin magicienii zambetului frumos.Clinica este situata central in apropierea statilor mijloacelor de transport.Membrii echipei noastre medicale isi imbunatatesc permanent cunostintele in aria de interes profesional prin participarea la cursuri, specializari in tara si in strainatate. Obiectivul nostru este sa va fie bine si sa va ajutam sa atingeti o sanatate optima si estetica.Oferim servicii stomatologice profesionale intr-un cadru confortabil.La Clinica Stelidental prestam servicii personalizate utilizand echipamente si tehnici moderne.Scopul nostru e sa va ajutam sa fiti mai sanatosi si mai fericiti cu un zambet sclipitor.

*Viziunea noastra este sa crestem calitatea vietii oamenilor prin preventie, tratament si educatie pentru obtinerea unei sanatati orale. Ca si dumneavoastra, si eu personal am fost in postura de pacient.In primul rand, caut profesionalismul actului medical. Acest lucru il vad atins prin mai multe cai:

Pregatirea continua - Evolutia tehnicilor si a informatiilor , daca nu sunt asimilate continuu, vor creea un handicap in rezolvarea cazurilor medicale ale pacientilor. Aceasta pregatire trebuie documentata prin atestari ale cursurilor.

Argumentarea stiintifica - Aplicarea tratamentelor nu in functie de “eu cred ca este …”, ci in baza dovezilor. Nu exista “merge si asa”. Cred in zicala: “Asa cum faci totul, asa faci orice”.

Aplicarea tehnologiilor moderne si a materialelor de la liderii din domeniu.

Atitudinea si respectul medicului. - ste important cum imi vorbeste, daca-mi explica, daca se asigura ca am inteles, imi comunica preturile si ma fereste de surprize. Este responsabil, nu ascunde daca a facut erori, gaseste o solutie adecvata si pentru mine. Sa dea dovada de integritate, sa-si respecte cuvantul (ceea ce spune, sa si faca).

In al doilea rand, caut siguranta si confort. - Vreau sa primesc dovezi precum folosirea unui instrumentar sterilizat, sa fiu intr-un spatiu igienizat, conform standardelor de sanatate, riscul de a lua alte boli sa nu existe. Imi doresc sa fiu ferita de mirosurile neplacute specifice stomatologiei si sa fiu prezenta intr-un mediu cat mai prietenos.Plecand de la aceasta viziune, construim pas cu pas aceasta realitate. Activitatile noastre sunt supuse cerintelor standardului ISO 9001. Astfel, echipa este filtrata continuu in baza acestor valori morale. Avem in vedere ca aplicarea tehnologiei in acord cu ultimele practici se bazeaza pe existenta resurselor financiare.De aceea, consider ca pentru acest capitol, trebuie alocate resurse dedicate in mod constant in detrimentul tentatiei de a-i consuma in salarii sau comisioane. De asemenea, eu cred ca misiunea mea de doctor consta si in datoria de a impartasi din experienta acumulata generatiei urmatoare de medici si respectiv spre folosul urmatoarelor generatii de pacienti*.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de servicii si anume:

- Cosmetica dentara;
- Endodontie;
- Implanturi;
- Albire dentara;
- Ortodontie;
- Odontoterapie;
- Radiologie;
- Paradontoza;
- Protetica.

Oferte speciale

Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 în Clinica Stelidental!

Dragi pacienți, datorită situației deosebite în care ne aflăm, sunt necesare măsuri speciale pentru siguranța dumneavoastră și a echipei medicale, astfel încât să vă putem oferi serviciile medicale pe care vi le doriți! În urma acestor măsuri care presupun o pregatire în prealabil a cabinetelor înainte de fiecare programare, vom putea trata un număr mai redus de pacienți. De aceea, perioada de așteptare a programărilor va fi mai lungă.
Este important să luați la cunoștință REGULAMENTUL PRIVIND COMPORTAMENTUL RESPONSABIL AL PACIENTULUI, întocmit pe baza recomandărilor făcute de Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania în Anexă la Decizia Biroului executiv național nr.26 /3BExN/2020:

Pentru evitarea transmiterii COVID-19 și protecția celorlalți pacienți și a personalului medical:

- Răspunderea sinceră la întrebările din protocolul de triaj (dacă ați călătorit în zone de risc, dacă ați intrat în contact cu persoane infectate, daca ați avut febră și dureri musculare în ultimele 14 zile, etc);
- Anunțarea amânării programării în cazul prezentării de simptome COVID-19
.

Pentru limitarea sau evitarea aglomerarii in interiorul clinicii:

- Prezentarea la timp pentru programare pentru a se evita întâlnirea cu alți pacienți (maxim 10 minute înainte de programare)
- Pacienții sunt rugați să vină neînsoțiți, cu excepția minorilor, persoanelor vârstnice care se deplasează greu, persoane cu dizabilități (se acceptă doar un însoțitor)

Pentru protecția personală și/ sau a celorlalți pacienți în cadrul clinicii:

- Purtarea măștii (pe care o veți primi la intrarea în clinică), atât înainte, cât și după finalizarea tratamentului;
- La intrarea și ieșirea din clinica, spălarea mâinilor cu apă și săpun și dezinfectarea cu soluțiile oferite;
- Respectarea unei distanțe de minim 1,5m față de persoanele din jur;
- Pe cât posibil e recomandat ca plata să se facă cu cardul în loc de cash.

PROGRAM:

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00;

Sambata: 9:30 - 12:00.

Tratament;

- Consultatie – 50 RON;

- Radiografie Retroalveolara – 20 RON.

Terapie;

- Obturatie compozit – 150 – 200 RON;

- Extirpare vitala + Obturatie canal – 150 RON;

- Coafaj Indirect – 100 RON;

- Pansament calmant – 50 RON;

- Drenaj enodontic – 50 RON;

- Sigilare fosete molari pentru prevenirea cariilor la molarii permanenti ai copiilor – 100 RON;

- Tratament gangrena – 200 RON.

Parteneri

Dr. Steluta Barbu - Medic Specialist Stomatologie Generala cu competenta in implantologie;

Dr. Tudor Adrian - Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara;

Dr. Fanel Sorin Gurau - Medic Specialist Stomatologie Generala;

Dr. Holban Virginia Astrid - Medic Stomatolog cu comprtente in pedodontie;

Dr. Diana Patrut - Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Alveolara;

As. Raluca Ionidis - Asistent Stomatologie;

As. Mihaela Chirica - Asistent Stomatologie;

As. Mihaela Micu - Asistent Stomatologie;

As. Dima Angelica Steluta - Asistent Medical;

Mihaela Bajenaru - Receptionist;

Laura Elena Irimia - Receptionist.

Galerie foto

Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta
Clinica stomatologica STELIDENTAL - Dr. Barbu Steluta

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro