Nume:
Clinica Stomatologica Lyrdent - Orhideea
E-mail:
contact@lyrdent.ro
Telefon:
0722 518 617
Website:
http://clinicalyrdent.ro/
Adresa:
Bucuresti, Sos. Orhideelor, Nr. 19, Sc. 2, Parter, Interfon 77, Sector 6.
Facebook

Clinica Stomatologica Lyrdent - Orhideea
Medic stomatolog Bucuresti Sector 6

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Echipa de medici din cadrul clinicii Lyrdent va ofera cele mai bune servicii pentru ca dumneavoastra sa aveti o dantura frumoasa si sanatoasa, astfel incat sa reveniti de fiecare data cu placere, fara teama si mereu cu zambetul pe buze. Conceptul nostru este de a avea un specialist pentru fiecare domeniu stomatologic. In acest sens, medicii clinicii participa regulat la conferinte stiintifice, cursuri de specializare si examene.Toate acestea se pot realiza cu ajutorul echipei de medici profesionisti pe care o avem in cadrul clinicii, a tehnologiei performante si nu in ultimul rand a materialelor folosite.

Situata in Bucuresti, in zona centrala, clinica este usor accesibila pentru toate mijloacele de transport. Ne mandrim cu faptul ca putem oferi ingrijire stomatologica de calitate, in conformitate cu cele mai ridicate standarde europene, la un pret rezonabil. Echipa noastră cuprinde medici stomatologi de specialitate şi asistenţi de care va vor ajuta să vă acomodaţi în clinică noastră modernă si primitoare. Programul nostru este întotdeauna flexibil pentru a se potrivi cu cerinţele dvs. cu scopul de a nu va influenţa munca şi afacerile dvs. In cadrul clinicii noastre stomatologice veti beneficia de cele mai bune tratamente pentru orice fel de afectiune dentara. Medicii nostri sunt printre cei mai recunoscuti in Bucuresti atat pentru experienta pe care o detin, cat si pentru calitatea interventiilor. Indiferent de varsta, sunteti in centrul atentiei si facem totul pentru satisfactia dumneavoastra. Clinica noastra este dotata cu aparate inovative, pentru diagnosticare rapida si exacta, diagnosticare digitala si tratamente eficiente. Tratamentele sunt fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat, sterilizarea desfasurandu-se conform standardelor UE.

Medicii nostri stomatologi va vor ajuta sa invatati tehnicile unei igiene sanatoase, plus va puncta zonele care cer mai multa atentie la periaj si la folosirea atei dentare. O igiena dentara buna este echivalenta cu o viata sanatoasa. Orice se consuma trece prin gura, iar daca gura contine bacterii de fiecare data cand se mananca, atunci acestea sunt introduse in corp, organismul devine mai putin sanatos. A mentine igiena dentara buna este una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca fiecare persoana. Dintii sanatosi nu reprezinta doar a arata si a simti bine, ci si a vorbi cursiv. Ingrijirea preventiva zilnica include periajul si folosirea atei dentare, aceste obiceiuri prevenind afectiuni, dureri si cheltuieli majore.

Servicii

Categoriile de servicii oferite sunt:

- Albire dentara si albire cu lampa ZOOM;

- Endodontie;

- Coroane zirconiu si coroane ceramica suport zirconiu;

- Implant dentar;

- Ortodontie;

- Tratamente de canal la microscop dentar;

- Profilaxie dentara;

- Chirurgie dento-alveolara

- Fatete dentare ceramica;

- Aplicare bijuterii dentare;

- Odontoterapie;

- Digital Smile Design.

Oferte speciale

Clientii Clinici Lyrdent au posibilitatea de a achita contravaloarea serviciilor prestate atat in numerar cat si cu cardul. 

Cu ajutorul Card Avantaj puteti achita in maxim 12 rate fara dobanda!

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro