Nume:
Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei
E-mail:
rendelo77@gmail.com
Telefon:
0261 710 051
Adresa:
Satu Mare, Str. Mihai Viteazu, nr. 13, Ap. 27, Jud. Satu Mare

Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei
Medic stomatolog Carei

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar. Stomatologia este parte componentă a domeniului științific medicină care se ocupă de cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii, diagnosticului, tratamentului și profilaxiei afecțiunilor organelor și sistemelor teritoriului oro-maxilo-facial al organismului uman, la baza căreia stau metodele stomatologice de tratament și totodată se ocupă și de elaborarea lor.Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale.

Igiena dentara sau orala este un lucru simplu. In principiu, este necesar un periaj de doua sau de trei ori pe zi, utilizarea apei de gura si a atei dentare. Acestea trebuie efectuate tot timpul sau in caz contrar, consecintele pot fi grave. Ingrijirea dintilor trebuie efectuata din copilarie pentru a evita formarea placii, a peliculei de bacterii pe suprafetele dintilor, ceea ce duce la formarea cariilor si a afectiunilor gingivale. Un alt factor important este o dieta santoasa, cu un continut scazut de zahar si ridicat in fibre. Pastrarea dintilor curati si sanatosi este importanta, dar cati dintre noi urmeaza o igiena dentara de rutina? Cati dintre noi folosesc pasta si periuta de dinti de doua ori pe zi plus ata dentara? Cunoscut este si faptul ca vizita la un medic stomatolog de doua ori pe an este foarte necesara, insa, in realitate tot mai putine persoane respecta aceste lucruri. Bineinteles, se adauga si numeroase motive, precum frica de stomatolog, costurile tratamentelor sau timpul insuficient. 

Cabinetul nostru stomatologic  inseamna siguranta, rafinament, confort si nu in utlimul rand eleganta! Un dentist bun face tot posibilul ca pacientii sa fie multumiti de serviciile oferite. Un dentist bun inseamna calitate si promptitudine! Pentru membrii cabinetului stomatologic fiecare pacient este important, fiecare pacient este tratat in mod special. Un stomatolog bun inseamna loialitate si grija fata de pacienti si parteneri! 

 

Servicii

Vă oferim servicii de:
- implantologie;
- profilaxie dentara (detartraj, periaj profesional, air flow, fluorizare, sigilare, gutiere bruxism);
- tratamentul cariilor, estetică dentară protetică (restaurări dentare prin coroane dentare metalo-ceramică, coroane dentare total ceramică, coroane dentare din zirconiu, coroane dentare pe implant, punţi dentare, proteze dentare);
- chirurgie dentară (extracţii dentare, implanturi);
- parodontologie (tratarea bolilor parodontale);
- stomatologie pediatrică etc.

Oferte speciale

Program de lucru: 

Luni, Marti, Miercuri: 15:00 – 17:00;

Sambata; Inchis;

Duminica: Inchis.

Galerie foto

Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei
Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei
Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei
Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith - Carei

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro