Nume:
CMI Popa Iuliana - Constanta
E-mail:
ana_iuliana2006@yahoo.com
Telefon:
0723 184 206
Adresa:
Constanta, Str. Poporului, Nr. 103 B, Jud. Constanța.

CMI Popa Iuliana - Constanta
Medic stomatolog Constanta

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

De 18 ani pe piaţa serviciilor de medicină dentară din Constanţa, CMI Popa Iuliana tratează cu seriozitate şi profesionalism orice problemă de natură stomatologică. Uitaţi de carii dentare, edentaţii totale sau parţiale, afecţiuni oro-maxilo-faciale, dento-alveolare şi dento-parodontale! Cu o experienţă de peste un deceniu în studierea, profilaxia şi tratarea afecţiunilor cavităţii bucale, vă stă la dispoziţie oricând aveţi nevoie. Orice durere sau senzaţie neplăcută apărută în sfera orodentară trebuie investigată încă de la primele manifestări, pentru a evita complicaţiile ulterioare.

Grija noastră pentru pacient este reflectată în mii de cazuri gestionate cu succes şi în zâmbetele de mulţumire ale clienţilor care ne-au trecut pragul. Dincolo de devotamentul şi profesionalismul cu care ne angajăm în fiecare consultaţie, punem la dispoziţia dumneavoastră aparatură medicală de ultimă generaţie - unit dentar modern, cameră intraorală, aparat de detartraj cu ultrasunete, lampă fotopolimerizare cu led, aparat endodontic si aparat laser cu utilizare pe partile moi gingivo-parodontale. De asemenea, tot din dorinţa de a vă fi aproape, oferim consultaţii şi periaje gratuite, reduceri pentru membrii familiei clienţilor noştri şi pachete speciale pentru albire profesională 3 în 1 - tratament hiperestezie, albire şi fluorizare.

Cabinetul se caracterizeaza prin doua avantaje-cheie de care se bucura orice pacient: pasiunea pentru frumos si grija pentru confortul pacientului tratat. Astfel, in realizarea lucrarilor, nu ne multumim doar cu trainicie si rigoare, urmarim atent si pasionat si estetica lucrarii respective, astfel incat rezultatul sa fie cat mai natural. Iar cand vine vorba de confort, nu facem rabat la calitate pentru a le asigura tuturor pacientilor nostri, in primul rand prin tratamente fara durere. 

Cabinetul stomatologic va ofera cea mai moderna gama de servicii la cele mai inalte standarde. Vizita la un  cabinet stomatologic incepe prin realizarea unei programari. Programarile pot fi efectuate telefonic sau pe internet. Programarea iti asigura un timp alocat numai tie de catre medicul stomatolog. Mai mult ii acorda acestuia timpul necesar examinarii atente, evaluarii si stabilirii unei solutii optime pentru problema ta de sanatate orala. Chiar si in cazul in care ai o urgenta stomatologica iti recomandam sa anunti vizita ta pentru a nu incurca programarile celorlalti pacienti. Cu toate ca este bine cunoscuta importanta igienei dentare, exista si cazuri in care aceasta este plasata pe locul secund sau multi dintre noi nu reusesc sa aiba grija de dinti in mod corespunzator. Astfel, pentru a avea un zambet fermecator, dar fara sentimentul de a acoperi imperfectiunile dintilor, este necesara urmarea unei igiene dentare. 

Pacientii care se adreseaza la CMI Popa Iuliana beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmand a alege impreuna varianta optima. La fiecare caz, specialistii nostri pun un accent deosebit pe importanta conservarii sanatatii orale prin evaluarile periodice ale rezultatelor terapeutice.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si endodontice, cat si la pacientii adulti, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica. Pe langa serviciile de inalta calitate pe care le ofera, isi așteapta colaboratorii cu oferte si promotii greu de refuzat, in functie de diversitatea si complexitatea lucrari care trebuie executata pacientului. Suntem activi, deschisi si acceptam orice fel de provocare, asa ca, nu ezitati sa ne contactati! Tarifele serviciilor medicale stomatologice sunt estimative, fiind individualizate in functie de conditiile clinice specifice fiecarui pacient. 

Servicii

Consultatii de specialitate  si profilaxie - pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor din cavitatea dumneavoastră bucală; 

Estetica dentara ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalității dumneavoastră, de aceea vom discuta toate posibilitățile de tratament de care puteți beneficia în cabinetul nostru modern. Zâmbitul trebuie să fie o experiență plăcută, fericită nu stresantă sau stânjenitoare, avem posibilitatea de a transforma dinții albi și sănătoși într-o carte de vizită de succes.

Protetica dentara - Protetica fixa cuprinde coroane și punți dentare cu ceramică pe suport metalic sau pe suport de zirconiu (dioxid de zirconiu tetragonal stabilizat parțial cu yttriu);

Protetica mobila include protezele dentare:
- mobile totale, parțiale din acrilat sau materiale elastice
- mobilizabile (scheletate)

Pedodontie;

Endodontie;

Odontoterapie;

Parodontologie;

Mica chgirurgie OMF;

Profilaxie;

Implantologie.

Oferte speciale

Dr. Popa Iuliana - formare: 1994 - 2000 - Facultatea de medicina si farmacie Ovidius Constanta 

EXPERIENTA PROFESIONALA: 
1997 Stagii practice la Institutul de Marina Militara Constanta sub indrumarea col.dr.Tudoran Iulian; 
2000 - 2001 Stagiatura la Policlinica IC Bratianu;
2002 - 2005 Medic stomatolog la UM 01783 Topraisar .Am efectuat fisele dentare si tratamentele militarilor din detasamentul “Rechinii Albi” si ale militarilor cu misiuni in teatrele de operatiuni internationale (Afganistan,Irak,etc.); 
2005 - 2008 Practica privata la Cabinetul Stomatologic din str.BP Hasdeu C-ta. Participare la congresele nationale de medicina dentara;
2008 - prezent Propriul cabinet stomatologic CMI POPA IULIANA situat in str.Poporului nr.103 B, Constanta. 

Consultul este gratuit.

Preturile sunt medii pe piata stomatologica, cu multe oferte si reduceri

Galerie foto

CMI Popa Iuliana - Constanta
CMI Popa Iuliana - Constanta
CMI Popa Iuliana - Constanta
CMI Popa Iuliana - Constanta

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro