Nume:
Cabinet stomatologic Dr. Chirali Cornel Nicolae
E-mail:
cornelchirali@yahoo.com
Telefon:
0744 333 236
Fax:
0241 815 595
Adresa:
Constanta, Str. Sarmisegetuza, Nr. 68, Jud.Constanta.

Cabinet stomatologic Dr. Chirali Cornel Nicolae
Medic stomatolog Medgidia

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Obiectivul nostru principal este atat prevenirea, cat si tratarea eficienta si de durata a afecțiunilor stomatologice, de la cele mai simple pana la cele mai complexe,intr-o locatie deosebita, am urmarit ca fiecare dintre dumneavostra sa se poata bucura de tratamente medicale dentare moderne si de calitate, la costuri corecte. Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie si care impreuna sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

Pentru a avea o igiena orala buna, trebuie sa urmati cateva sfaturi simple:

1. Spalati-va pe dinti de doua ori pe zi!
2. Schimbati periuta de dinti la fiecare trei luni, cele noi indeparteaza mai bine placa bacteriana bacteriana.
3. Consumati cat mai putine bauturi carbogazoase. Alimentele bune in neutralizarea acizilor sunt laptele, branza si celelalte produse lactate.
4. Vizitati periodic medicul dentist, cel putin o data la 6 luni pentru un control!

Pastele de dinti sunt cunoscute de mult timp si au fost utilizate pentru imbunatatirea igienei orale. Pana nu demult imbunatatirea aspectului dintilor a fost unica consideratie pentru folosirea acestora, dar dezvoltarea tehnologica a facut posibila descoperirea unor castiguri terapeutice ale pastelor de dinti. De accea, in zilele noastre, exista o gama larga de paste de dinti pe piata, cu diverse efecte asupra dintilor si gingiilor. Compozitia pastelor de dinti: detergenti, agenti abrazivi, fluidifianti, agenti aromatizanti si indulcitori, coloranti, substante antiplaca, substante desensibilizante, substante cu efect de albire, enzime, substante naturale.

Dintre substantele componente, cele mai importante sunt: substantele antiplaca – acestea actioneaza prin inhibarea formarii matricii placii bacteriene – cea mai cunoscuta este clorhexidina; substantele de albire – peroxidul de carbamida; agentii abrazivi – bicarbonatul de sodiu, fosfatul de calciu – acestea ajuta la indepartarea eficienta a placii bacteriene; aromatizanti – menta, mentol, capsuni, eucalipt etc – arome ce ofera o senzatie placuta dupa periajul dentar; indulcitori – zaharoza, zaharina – pentru a oferi un gust ce poate fi agreat de toata lumea. Totusi, fiecare din substantele componente ale unei paste de dinti sunt importante si au proprietati ce lupta impotriva bacteriilor ce dezvolta carii, mirosuri urate, deci lupta pentru sanatatea dintilor.

Servicii

Cabinetul stomatologic dotat cu aparatură profesională vă oferă servicii de înaltă calitate:
- medicină dentară;
- protetică dentară (restaurari dentare prin coroane dentare metalo-ceramica, coroane dentare total ceramica, coroane dentare din zirconiu, coroane dentare pe implant, punti dentare, proteze dentare);
- lucrări dentare fixe şi mobile;
- estetică dentară (fatete de ceramica, incrustatii de ceramica, incrustatii compozit, albire dentara, bijuterii dentare, remodelare estetica);
- chirurgie orală (extractii dentare, implanturi);
- urgenţe stomatologice;
- extracţii dentare;
- profilaxie dentară (detartraj, periaj profesional, air flow, fluorizare, sigilare, gutiere bruxism);
- detartraj profesional;
- cosmetică dentară.

Oferte speciale

Luni: 13:00 - 20:00;
Marţi: 08:00 - 15:00;
Miercuri: 13:00 - 20:00;
Joi: 08:00 - 15:00;
Vineri: 13:00 - 20:00.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro