Nume:
Clinica stomatologica Smile Dent Bistrita
E-mail:
office@smile-dent.ro
E-mail 2:
receptie@smile-dent.ro
Telefon:
0729 144 005
Telefon 2:
0740 008 181
Telefon 3:
0263 233 330
Fax:
0263 233 330
Website:
http://www.smile-dent.ro/
Adresa:
.Bistrita, Str. Imparatul Traian Nr. 12 A, Jud. Bistrita Nasaud.

Clinica stomatologica Smile Dent Bistrita
Medic stomatolog Nasaud

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Clinica Smile Dent vă oferă, într-un mediu relaxant, servicii stomatologice complete. Suntem specializați în reabilitări estetice complexe.Vă așteptăm într-o clinică modernă și primitoare, unde echipa noastră este pregatită să găsească soluția cea mai bună pentru tine. Fiecare pacient beneficiază de întreaga gamă de servicii stomatologice, începând cu radiografia inițială, continuând cu întreaga gamă de servicii stomatologice și lucrări de laborator.

Cabinetul are in dotare o instalatie de radiologie dentară de ultimă generație cu un nivel de iradiere cu 80% mai redus decât în cazul radiografiilor tradiționale; laborator de tehnică dentară care execută întreaga gamă de lucrări dentare de la cele mai simple până la cele mai complexe, și un personal specializat atât în țară cât și în străinătate; studio foto dentar - cu ajutorul acestor fotografii vom măsura coordonatele feței pentru a realiza zâmbetul perfect corespunzător fiecărui pacient; DSD - prin utilizarea conceptului de Digital Smile Design putem anticipa rezultatul estetic final dorit de orice pacient.

Avem grija de sanatatea dumneavoastra orala de aceea îți oferim un control periodic, o dată la 6 luni, gratuit. Aplicarea regulată a tratamentelor de prevenire pot salva timp și bani, și sunt esențiale pentru a evita posibile îmbolnăviri.Vă vom comunica din timp costul tratamentelor printr-un deviz și vă vom spune toate variantele de tratament. Nu am vrea ca banii să reprezinte un impediment în sănătatea ta orală, și astfel oferim servicii stomatologice în rate în colaborare cu unități bancare. știm foarte bine ca nimănui nu-i place să aștepte, astfel facem tot posibilul să respectăm timpul programat pentru consultație și tratamente iar pentru siguranța ta cât și a echipei medicale, clinica Smile Dent este dotată cu echipamente de sterilizare de ultimă generație.Prima ședință de tratament este reprezentată de o consultație si daca in cadrul sedinței se efectuează și o manoperă, consultația este gratuită.Dacă este nevoie de radiografii, acestea se pot efectua în clinica noastră, iar asta înseamnă timp câștigat pentru dumneavoastră. Și asta de la prima ședință!

Laboratorul  de tehnică dentară este de mare ajutor pentru medicul stomatolog, deoarece relația cu tehnicianul este mult mai facilă și eventualele probleme putând fi mult mai ușor soluționate.În plus, nefiind necesare noi programări pentru anumite faze, iar dumneavoastră, ca pacient, vă puteți bucura mai repede de produsul final. Deși, ca pacient aveți mai rar contact cu laboratorul dentar, acesta este foarte important pentru satisfacția personală, cât și pentru prestigiul medicului. Pentru a obține un rezultat estetic optim, tehnicienii dentari trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce este artistic posibil și funcțional corespunzator. Tehnicienii dentari prelucrează manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potrivește feței, zâmbetului și personalității voastre. Efectuat corect, acesta arată și este perceput ca dinte natural. Tehnicienii noștri sunt specializați atât în țară cât și în străinate, participând an de an la nenumărate cursuri de perfecționare, cumulând astfel o vastă experiență în domeniu.În prima sau în a doua ședință veți beneficia de un plan complex de tratament în care vi se vor explica detaliat posibilitățile de tratament și costurile aferente. Și asta nu vă obligă la nimic. De-abia când ați înțeles planul de tratament, cu acordul dumneavoastră, se va trece la următoarea ședință.Înaintea fiecărei ședințe de tratament posibil dureroasă veți beneficia de anestezie de calitate.Știm ce important este timpul pentru dumneavoastră. Nu ne place să îl pierdem stând la cozi. Și când spunem punctualitate ne bazăm pe un sistem verificat care funcționeză. (Pentru a ne putea respecta timpii de programare avem nevoie de pacienți la fel de punctuali).

Poți să uiți de temerile și zvonurile macabre ale bolilor contactate din cabinetul dentar. Noi sterilizăm instrumentarul de 2 ori - la rece și la cald. Multe dintre produsele folosite de noi sunt de unică folosință (pahare, bavete, aspiratoare, huse, etc). Lunar sterilitatea instrumentarului nostru este certificată de Autoritatea Națională de Sănătate Publică.Pentru toate lucrările efectuate veți primi documente fiscale justificative. De asemenea la sfârșitul tratamentului veți primi certificate de conformitate pentru lucrările efectuate.Clinica noastra, prin tratamentele de specialitate oferite, urmareste 3 obiective:functionalitate,echilibru,frumusete naturala.

Placa microbiana si tartrul dentar sunt principalii inamici impotriva gingiei sanatoase,ducand la aparitia gingivitei si a bolii paradontale.Igiena dumneavoastra zilnica trebuie sa cuprinda periajul dentar(dimineata si seara) si folosirea atei dentare si a apei de gura.Schimbarea periutei dentare e bine sa se faca la un interval de 3 luni.Periajul de seara este cel mai important-durata minima a unui periaj este de 3 minute.Detartrajul manual si cu ultrasuneteadecvate adecvat situatiei dumneavoastra se recomanda odata la un interval de 6-12 luni.Datorita presiunii mici care trebuie exercitate asupra dintilor in timpul detartrajului nu exista pericolul leziunii smaltului . La clinica noastra realizam aplicatii profesionale cu geluri fluorurate care au rolul de prevenire a cariilor si combat sensibilitatea dentara,odata cu aplicare puntilor dentare masurile de igiena trebuie amplificate.

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada dentara. Materialul din care este realizat implantul este titanul, fiind 100% biocompatibil.

- implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada dentara
- terapia pe implanturi de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp, in jur de 3-9 luni, maxim, depinzand de mai multi factori. Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara.
- exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul; in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie – protezare imediata. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie,folosite cu succes in toata lumea.
- exista pacienti care au suferit extractii dentare multiple in urma cu mult timp, unde cantitatea si calitatea osului este mult diminuata. Pana de curand in aceste cazuri implanturile dentare erau contraindicate. Tehnicile moderne permit inserarea de implanturi chiar si in aceste cazuri.

Servicii

Principalele servicii oferite in cadrul cabinetului : 

1. Ortodontie - tratamentele noastre de ortodontie cu aparat dentar fix sau mobil, cu aparat dentar lingual sau invizibil, sunt indreptate catre corectarea malocluziilor dentare si a oaselor mandibulei sau ale maxilarului. Rezultatele finale coincid cu infrumusetarea zambetului si cu imbunatatirea functiilor orale.
2. Profilaxie dentara - curele de profilaxie dentara precum cele de detartraj, de fluorizare, sigilare, cu gutiere bruxism, de periaj profesional sau Air Flow, au rolul de a contribui la prevenirea maladiilor endoorale (carii dentare, boli parodontale), la albirea dentara si la intarirea dintilor.
3. Endodontie - prin endodontie, ne ingrijim de structura interna a dintilor, astfel incat sa salvam fiecare element dentar afectat de leziunile cariogene. Tratamentele propiu-zise presupun plombarea structurii dentare "bolnave", iar daca este nevoie, procedura este precedata si de devitalizarea dintelui.
4. Estetica dentara - estetica dentara este destinata aproape in exclusivitate infrumusetarii zambetului. Nu conteaza daca aveti nevoie de fatete ceramica, remodelare estetica sau de bijuterii dentare, nu are importanta daca ati ales incrustatii ceramica sau incrustatii compozit. Cele mai bune rezultate sunt permise de tratamentele noastre profesionale de estetica dentara.
5. Restaurari dentare - oricine are dreptul sa beneficieze de o dantura impecabila atunci cand "mama-natura" nu a fost suficient de generoasa. Restaurarile prin punti dentare, coroane dentare sau proteze dentare permit restabilirea functiilor orale in caz de edentatie totala sau partiala.
6. Implantologie - tratamentele de implantologie reprezinta cea mai revolutionara tehnologie dentara ce va permite inlocuirea elementelor dentare pierdute, indiferent de tipul edentatiei. Categoria cuprinde proceduri chirugicale destinate reconstructiei dintilor: implant dentar, aditia de os, sinus lift, fast & fixed.
7. Chirurgie dentara - tehnicile de chirurgie dentara faciliteaza reabilitarea estetica si functionala a danturii. Recurgem la extractii dentare sau la alte proceduri chirurgicale in completarea unor diferite tratamente de stomatologie. Astfel, reusim sa reabilitam estetica dentara si sa corectam anomaliile osoase si gingivale.
8. Parodontologie - prin curele de parodontologie ne propunem sa diagnosticam, sa prevenim si sa tratam cele mai frecvente boli parodontale, incepand odata cu eliminarea factorilor cauzatori. Netratate la timp, toate maladiile ce afecteaza parodontiul (tesuturile de sustinere dentara), se pot finaliza cu inflamarea gingiilor si cu pierderea dintilor.
9. Pedodontie - tratamentele noastre de pedodontie sau de stomatologie pediatrica se adreseaza tuturor copiilor cu dinti de lapte. Prin curele acestei categorii, intentionam sa tratam bolile ce afecteaza cavitatea orala a copiilor. De asemeni, ne dorim sa informam copiii si parintii despre importanta pe care o are igiena dentara inca din primii ani de viata.

Oferte speciale

Orarul clinicii Smile Dent: Luni-Vineri - 09.00-18.00 . 

Programari : telefon 0263 23 33 30 sau office@smile-dent.ro

Modalități de plată:

- cash;
- ordin de plată;
- cărți de debit / credit ( Mastercard, Visa, Maestro );
- modalități de plată în rate prin credit bancar - pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați la sediul clinicii noastre.

Parteneri

ANCA ILIES si DANA SLEAM - executive manager;

Dr. Marinel Ilieș-medic dentist, tehnician dentar, digital smile designer;

Dr. Andrada Groza-medic dentist;

Dr. Luana Pintican-medic dentist;

Dr. Bogdan Ilies-medic dentist;

Remus Șleam,Ioana Morosanu,Aurelia Petrus,Petrica Petrehusi,Ionut Bumbu,Mihaela Oltean,Veronica Galban-tehnician dentar.

 

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro