Nume:
Cabinet stomatologic VICORDENT 2000 S.R.L. Mangalia
E-mail:
vicordent2000@hotmail.com
E-mail 2:
cvicolov@yahoo.com
Telefon:
0723 564 567
Telefon 2:
0241 753 738
Fax:
0241 753 738
Website:
www.romedic.ro/vicordent-2000
Adresa:
Mangalia, Str.Stefan cel Mare, Nr.24, Bl.D5, Scc.A, Ap.1, Parter, Jud.Constanta.

Cabinet stomatologic VICORDENT 2000 S.R.L. Mangalia
Medic stomatolog Negru Voda

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Vicordent 2000 este un cabinet stomatologic cu dotări moderne, situat în zona centrală a oraşului Mangalia, unul din cele mai apreciate din oras, profesionalismul cu care se trateaza fiecare pacient fiind unul din atuurile cu care s-su facut cunoscuti de-a lungul timpului. Mai jos va descriem cateva sfaturi utile in preventia aparitiei problemelor stomatologice.

Placa microbiana si tartrul dentar sunt principalii inamici impotriva gingiei sanatoase,ducand la aparitia gingivitei si a bolii paradontale. Igiena dumneavoastra zilnica trebuie sa cuprinda periajul dentar(dimineata si seara) si folosirea atei dentare si a apei de gura. Schimbarea periutei dentare e bine sa se faca la un interval de 3 luni. Periajul de seara este cel mai important-durata minima a unui periaj este de 3 minute. Detartrajul manual si cu ultrasuneteadecvate adecvat situatiei dumneavoastra se recomanda odata la un interval de 6-12 luni. Datorita presiunii mici care trebuie exercitate asupra dintilor in timpul detartrajului nu exista pericolul leziunii smaltului. La clinica noastra realizam aplicatii profesionale cu geluri fluorurate care au rolul de prevenire a cariilor si combat sensibilitatea dentara, odata cu aplicare puntilor dentare masurile de igiena trebuie amplificate.

Sanatatii dentare i se acorda mai putina importanta in ceea ce priveste identificarea simptomelor care pot compromite un trai sanatos. Totusi, datorica prevalentei crescute a cariilor dentare si a durerii cauzate de acestea, sanatatea orala deficitara este recunoscuta in mod evident ca fiind importanta pentru sanatate, confort si deci, pentru calitatea vietii. Dorinta de a mentine o stare de sanatate orala perfecta a populatiei, a stat mereu la baza promovarii unui mod de viata sanatos si a modificarii conditiilor de mediu, astfel incat sa se ajunga la un status de sanatate orala optim. Modificarea comportamentului fata de sanatate urmareste reducerea comportamentelor nesanatoase, cum ar fi utilizarea zaharului in dieta sau fumatul, si dezvoltarea comportamentelor sanatoase cum ar fi instruirea efectuarii unui periaj dentar corect, utilizarea firului interdentar si vizita regulata la dentist. Multi factori ai sanatatii generale au o influenta directa asupra sanatatii orale, de exemplu: fumatul, diabetul, alcoolul stresul, medicamentele etc.

Servicii

Stomatologie:

- urgente stomatologice;
- profilaxie si estetica dentara; 
- terapia cariei dentare la adulti si copii;
- lucrari protetice fixe si mobile cu materiale moderne; 
- interventii de chirurgie orala.

Radiologie și imagistică medicală:

- radiografii dentare retroalveolare in conditii de deplina securitate radiologica pentru pacient. 

Implantologie dentară:

- implante de calitate la preturi foarte accesibile .

Oferte speciale

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00;
Sambata: 10.00 - 13.00.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro