Nume:
CRISDENT CLINIC - Piatra Neamt
E-mail:
crisdentclinic@gmail.com
Telefon:
0233 278 686
Telefon 2:
0722 237 089
Website:
http://crisdentclinic.ro/
Adresa:
Piatra Neamt, B-dul Decebal, Nr. 9, Jud. Neamt.
Facebook

CRISDENT CLINIC - Piatra Neamt
Medic stomatolog Piatra Neamt

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

De peste 25 de ani nutrim pasiune pentru tot ceea ce înseamnă stomatologia, iar dorința de ne a face meseria cât mai bine ne-a îndemnat să oferim încă de la început cele mai bune soluții medicale pentru vindecarea holistică a pacientului. 
Ghidându-ne după un concept modern, cel al medicinei integrative ce are rolul de a crea o simbioză perfectă între medicina dentară și medicina generală, oferim soluții ținând cont de toate aspectele sănătății pacientului și garantăm un rezultat cât mai exact și cât mai rapid indiferent de problemă.
Punem accent atât pe pregătirea și profesionalismul medicilor noștri, cât și pe calitatea aparaturii și tehnologiilor pe care le folosim, deoarece credem că fiecare persoană are dreptul la servicii medicale la cele mai înalte standarde.
În cadrul clinicii Crisdent, pacienții au la dispoziție o gamă extinsă de servicii stomatologice, de la implantologie, tehnică dentară și protetică - lucrări din porțelan la cosmetică dentară, terapie prin laser și plasmolifting. Personalul prietenos și răbdător va ajuta pacientul să își depășească „frica de dentist” și îi va explica fiecare etapă a tratamentului, fie că este vorba de tratamente de estetică dentară sau de proceduri chirurgicale. 
Siguranța pacientului pe primul loc! În condiții maxime de igienă și confort, conform normelor și standardelor europene, pacienții se bucură de un ambient plăcut atât în cabinetele medicale cât și în sălile de așteptare (posibilitatea de audiții muzicale, vizualizare programe tv). În plus, pacientul poate vizualiza pe monitorul de la unitul dentar situații medicale similare înainte și după rezolvare sau poate înțelege mai bine diagnosticul prin imagini direct din cavitatea orală, obținute cu ajutorul unei camere intraorale. 
Oferim servicii medicale de calitate, printr-o selecție severă a materialelor stomatologice folosite, cât și printr-o pregătire consecventă a echipei medic-tehnician cu participarea continuă la cursuri medicale atât în țară cât și în străinătate.

Servicii

Servicii: CRISDENT CLINIC oferă o gamă largă de servicii stomatologice, printre care:

Implantologie dentară - În clinica noastră pacienții pot găsi o gamă variată de implante printre care se număra ROOT (Elveția),  Bredent (Germania), Megagen (Coreea) și Alpha-Bio (Israel). Actul implantar se poate desfășura în funcție de condițiile impuse de situația clinică a fiecărui pacient. Clasic în 2 timpi:

  1. Implantul dentar se introduce în osul maxilar unde este lăsat pentru osteointegrare aproximativ 3 luni la mandibulă și 6 luni la maxilar;
  2. Se aplică un bont protetic pe implant prin înșurubare pe care apoi se face lucrarea protetică. În lipsa unui dinte sau a mai multor dinți, implantologia este soluția ideală și este un act chirurgical nedureros, ușor de suportat pentru pacient. Într-un singur timp, aplicându-se odată și implantul și bontul protetic (există implante care au bontul protetic încorporat).

O altă clasificare de aplicare a implantelor:

- implantul se aplică imediat post extracțional cu adiție de os artificial și protezare imediată

- implantarea se face numai după 2-3 luni de la extracție după care în funcție de cerințele estetice ale pacientului se protezează imediat sau se temporizează protezarea minim 3 luni, respectiv 6 luni.

Protetică dentară:

Materiale folosite: porțelan Vita, Noritake pe schelet metalic inoxidabil, porțelan pe Zirconiu (metal alb), ceramică hibridă Estenia, ceramica presată sau compozit + Bio HPP.

Paradontologie:

Orice vizită într-un cabinet stomatologic trebuie să înceapă cu o analiză atentă a gingiilor pentru a descoperi semnele timpurii ale afecțiunilor parodontale. Aceste semne pot fi superficiale și ușor de trecut cu vederea de către pacienți: o linie subțire, roșie la baza gingiei, sângerări ușoare în timpul periajului sau inflamarea gingiei. Proceduri efectuate în cabinetele noastre stomatologice:

- detartraj subgingival;

- gingivectomii (reducerea volumului);

- gingivoplastii (modelare a gingiilor);

- gingivoosteoplastie (modelare a gingiei și osului de susținere) prin operații cu lambou.

- plasmodent – terapia cu plasmă pentru gingii

Chirurgie orală:

Tratamentele de chirurgie orală induc pacientului senzația de anxietate, însă în clinica noastră ele sunt mereu executate cu profesionalism, iar la cerere se pot executa cu inhalosedare. Tehnicile chirurgicale fiind asociate unui tratament complex de reabilitare orală sunt însoțite adesea de aplicarea unor proteze, lucrări protetice sau implanturi dentare.

- extracții simple și complexe;

- rezecții apicale, chistectomii;

- odondectomie;

- decapușonare (pentru a favoriza erupția molarilor de minte) și frenoplastii.

Radiologie:

Clinica noastră dispune de echipamente de ultimă generație pentru investigații radiologice dentare complete. CBCT sau tomografia computerizată cu fascicul conic este o tehnologie de vârf și reprezintă cea mai nouă și mai puțin iradiantă metodă de imagistică.

- CBCT este o varianta mai rapidă și mai sigură a tomografiei computerizate clasice

- cantitatea de raze X folosită și durata investigației sunt reduse dramatic, datorită fasciculor de raze X de formă conică și mărimii aparatului

- CBCT oferă imagini 3D care permit medicului implantolog să analizeze structuri din cavitatea bucală din multiple poziții

- CBCT poate analiza lățimea anumitor structuri în comparație cu înălțimea

- pe CBCT se mai pot observa alte detalii precum chisturi sau dinti inclusi; de asemenea, pozitia anumitor vase de sange sau nervi care ar putea face operatia de implantare mai dificila;

- examinarea CBCT nu prezintă distorsiuni. Demonstrează formă și dimensiunile la scara 1:1 a structurilor maxilarelor și oferă măsurători exacte cu privire la înălțime, lățime, grosime, atât de utile pentru poziționarea corectă a implanturilor;

- scanerul CBCT se rotește o singură dată în jurul capului pacientului pentru a capta imaginile în plan multiplu, doza de radiatii fiind mult mai mică decât în cazul scanarilor realizate cu CT-ul clasic.

Terapie laser:

- Dr Smile, unul dintre cele mai moderne lasere chirurgicale de pe piață, este un instrument extrem de versatil, fiind indicat în tratarea a numeroase afecțiuni dentare și gingivale. Aplicațiile lui sunt multiple, fiind folosit în tratamente de endodonție, parodontologie, chirurgie, implantologie, terapie, dar și cosmetică dentară.

- stimulează procesele reparatorii în țesuturi;

- îmbunățește circulația locală prin activarea proceselor metabolice, sinteza crescută de proteine și acizi nucleici;

- crește imunitatea umorală și celulară;

- crește protecția antibacteriană a țesuturilor vii;

- efect antiinflamator stimulând secreția de proteine de apărare (lizagim, interferon);

- stimulează activitatea hematogenă a măduvii osoase;

- normalizează permeabilitatea pereților vasculari.

Tehnică dentară:

- lucrări protetice din porțelan pe bonturi dentare și pe implante dentare, ceramică hibridă Estenia:

- supraprotezare pe implante (overlay) și protezare hibridă:

- proteze scheletate cu sisteme speciale, culise, capse, telescoape și croșete turnate Bredent și Rhein' 83;

- proteze acrilice parțiale și totale:

- fațetări și lucrări integral ceramice.

Ortodonție:

- Fixe, mobile, vizibile sau invizibile, aparatele ortodontice sunt de mai multe tipuri și se recomandă de către medicul specialist pentru fiecare caz în parte. Aaratele ortodontice disponibile în clinica noastră:

- Aparat miofuncțional; 

- Aparat fix metalic;

- Aparat fix ceramic;   

- Aparat fix safir;

- Aparat activ mobilizabil;

- Succesul tratamentului depinde de cooperarea pacientului, care trebuie să înțeleagă avantajele acestuia și să urmăreascp întocmai sfaturile medicului împreună cu o igienă foarte bună a dinților.

Endodonție:

Cariile netratate la timp, traume la nivelul dinților sau fisuri la suprafața acestor pot duce la afectarea pulpei dentare. Afecțiunile pulpei dentare duc la infecție și, implicit, la pierderea dintelui. Tratamentul endodontic sau tratamentul de canal reprezintă singura modalitate de a preveni acest lucru. Prin această procedură se curăță și se dezinfectează canalele radiculare, se elimină pe termen lung infecția și se intervine în interiorul dintelui.

Estetică dentară:

- Estetica dentară prin fațete de porțelan:

Fațetele de porțelan sunt lipite pe suprafața vizibilă a dinților pentru a îmbunătăți aspectul lor. Ele sunt de obicei utilizate pentru a modifica forma, dimensiunea, culoarea sau poziția dinților. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a închide spațiul dintre dinți atunci când pacientul nu acceptă tratament ortodontic. Totuși numai medicul dentist este în măsură să stabilească dacă fațetarea este o măsură potrivită de tratament în cazul dumneavoastră. Pentru realizarea unei fațete sunt necesare de obicei două vizite la medicul dentist. În timpul primei ședințe, medicul va reduce aproximativ 0,5 mm din grosimea smalțului pe fața vizibilă a dinților. Această intervenție de obicei nu necesită anestezie datorită cantității minime de substanță dentară înlăturată. Totuși, în cazul în care se observă o sensibilitate crescută a dintelui, se poate face anestezie locala. Esențială este o igienă dentară corectă, pentru a evita apariția cariilor sau a inflamației gingivale.

- Estetică dentară prin albirea dentară - Se folosește în scopul obținerii unei nuanțe mai deschise în cazul albirii dinților pătați sau colorați din diverse motive: dinți devitalizați, dinți cu colorații intriseci (administrare tetraciclină în copilărie). În ziua de astăzi există o gamă variată de posibilități prin care un pacient își poate albi dinții. Sunt însă recomandate acele metode prin care există un control din partea medicului stomatolog în vederea evitării apariției unor complicații (decolorări neuniforme, afectări ale gingiei înconjurătoare).

O noutate estetică o reprezintă coroanele dentare sau încrustațiile realizate cu ajutorul computerului printr-o tehnică modernă CAD/CAM. Se prefigurează viitoarele piese protetice dentare și se frezează din blocuri ceramice integrale cu rezultate estetice de excepție, dar și cu adaptare foarte bună la nivelul preparațiilor dentare.

Alte proceduri de îmbunătățire a esteticii dentare efectuate în cadrul clinicii noastre sunt:

- detartraj ultrasunete și periaj profesional;

- albire profesională;

- fațețări ceramice;

- aplicarea de strasuri dentare;

- obturații fizionomice (estetice).

Oferte speciale

Lucrări protetice: 

- Porțelan pe zirconiu transparent; 
- Ceramică cu 10% zirconiu încorporat (VITA SUPRINITY);
- Ceramică cu compozit încorporat (ENAMIC);
- Compozit pe schelet Bio HPP.
- Estetică facială - modelare și augmentare facială cu fillere dermice. 

Parteneri

Medicină dentară: Dr. Lițcanu Cristina;
Dr. Butnaru Alexandru;
Dr. Liciu Andra;
Dr. Ciubotariu Silviu;
Dr. Rusu Alexandra;
Dr. Mercaș Madalina.
Tehnică dentară: Lițcanu Dumitru;
                           Ciobotaru Bogdan.
Chirurgie estetică: Dr. Aanicăi Atena
ORL: Dr. Ionescu Cătălina
Cardiologie: Dr. Enea Daniela;
                    Dr. Corcoz Raluca.
Dermatologie: Dr. Bejan Madalina.
Endocrinologie: Dr. Ochiana Simona;
                         Dr. Spiru Elena.
Ortopedie: Dr. Gherghel Robert
                  Dr. Orzescu Adriana
Ecografie și imagistică medicală: Dr. Dorneanu Remo;
                                                     Dr. Panait Filip
Psihiatrie: Dr. Iacomi Alexandru.
Psihologie: Gherasim Angela.
                  Dr. Spinu Mihaela.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro