Nume:
Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith
E-mail:
rendelo77@gmail.com
Telefon:
0261 710 051
Adresa:
Satu Mare, Str. Mihai Viteazu, nr. 13, Ap. 27, Jud. Satu Mare.

Cabinet Individual Stomatologic Dr. Ferencz Judith
Medic stomatolog Satu Mare

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Cabinetul stomatologic  Dr. Ferencz Judith este situat in orasul Satu Mare si este  specializat in stomatologie generala  cu competente în implantologie. Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar. În altă definiție, stomatologia este parte componentă a domeniului științific medicină care se ocupă de cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii, diagnosticului, tratamentului și profilaxiei afecțiunilor organelor și sistemelor teritoriului oro-maxilo-facial al organismului uman, la baza căreia stau metodele stomatologice de tratament și totodată se ocupă și de elaborarea lor.

Durerile de dinti sunt cauzate de afectiunile dentare, precum cariile, bolile gingivale, un dinte fracturat sau parodontoza, etc. Exista insa si situatii cand durerile de dinti nu au nici o legatura cu afectiunile maxilarului sau a unui dinte. Durerea de dinti poate fi simptomul unor afectiuni ce tin de alte parti ale organismului, cum ar fi:

- afectiuni ORL si anume: afectiuni / infectii externe sau interne ale urechilor, a sinusurilor, afectiuni ale glandelor parotide, ale glandelor salivare sau afectiuni de natura neurologica, cum ar fi nevralgia de trigemen. etc.

Principalele cauze ale durerilor de dinti sunt:  abcesele dentares si cariile, parodontoza, sensibilitatea dentara, fracturarea dintelui, disfunctia articulatiei temporomandibulare, eruptiile dentare. Pentru stabilirea unui diagnostic cat mai precis si corect, este nevoie de o colaborare cat mai buna a medicului dentist cu pacientul, este important ca medicului sa i se ofere informatii cat mai complete, privind: intensitatea durerii, unde este localizata, cand se declanseaza, cand se accentueaza sau daca aceasta se amelioreaza in anumite situatii. In acest fel, specialistul isi va putea da seama daca problema de sanatate este una urgenta sau nu,va stabili planul de tratament care va fi urmat sau daca este nevoie de alte analize complementare sau de consultul altor medici specialisti.

Implantul dentar este o piesa sub forma unui surub care inlocuieste radacina unui dinte natural pierdut. Implantul dentar este confectionat din titan, un material biocompatibil cu tesutul uman si foarte rezistent. Rolul implantului dentar:imbuntateste semnificativ aspectul estetic, previne retractia gingiei si migrarea dintilor invecinati,sustine alte lucrari dentare ce inlocuiesc dintii pierduti (punti, proteze).

Servicii

Vă oferim servicii de:
- implantologie;
- profilaxie dentara (detartraj, periaj profesional, air flow, fluorizare, sigilare, gutiere bruxism);
- tratamentul cariilor, estetică dentară protetică (restaurări dentare prin coroane dentare metalo-ceramică, coroane dentare total ceramică, coroane dentare din zirconiu, coroane dentare pe implant, punţi dentare, proteze dentare);
- chirurgie dentară (extracţii dentare, implanturi);
- parodontologie (tratarea bolilor parodontale);
- stomatologie pediatrică etc.

Oferte speciale

Program de lucru: 
Luni, Marti, Miercuri: 15:00 – 17:00.

Sambata; Inchis;

Duminica: Inchis.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro