Nume:
Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela
E-mail:
drdanacogalniceanu@gmail.com
Telefon:
0742 767 460.
Telefon 2:
0368 461 933
Adresa:
Str. Cezar Bolliac, Nr. 13, Brasov, Jud. Brasov
Facebook

Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela
Medic stomatolog Zarnesti

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Clinica de medicină dentară unde vă sunt oferite servicii stomatologice de calitate la preţuri rezonabile. Un ambient plăcut şi liniştit, perfect pentru rezolvarea problemelor stomatologice cu care vă confruntaţi. Clinica este dotata cu aparatură de ultimă generaţie pentru a satisface cele mai exigente standarde europene.
Zambetul constituie un mijloc major de comunicare, dar sanatatea orala influenteaza nu numai aspectul estetic, ci si intregul organism. Comunicarea cu pacientii si relatiile care s-au consolidat de-a lungul timpului, au facut ca “fobia de stomatolog” sa dispara.Clinica nostra realizeaza in colaborare cu laboratoare de tehnica dentara consacrate din Romania, lucrari executate conform standardelor europene, cu materiale de cea mai buna calitate In clinica noastra, in conditii de sterlizare conform standardelor UE, specialistii nostri cu o bogata experienta profesionala obtinuta in urma cursurilor efectuate atat in tara cat si in strainatate, se afla la dispozitia dvs pentru  tratamente care previn si trateaza boala parodontala: detartraj cu ultrasunete, tratament air-flow prophy-jet, terapie laser.

O igiena dentara buna este echivalenta cu o viata sanatoasa. Daca nu puteti sa pastrati o igiena dentara buna, dintii vor incepe sa cada si mai apoi va va fi tot mai greu sa consumati alimente proaspete. A mentine igiena dentara buna este una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca fiecare persoana. Dintii sanatosi nu reprezinta doar un mod de a arata si simti bine, ci si de a vorbi cursiv.

Servicii

Servicii oferite de cabinet:

- terapie pentru adulţi şi copii;
- ortodonţie;
- mică chirurgie;
- profilaxie şi igienă dentară;
- tatuaje dentare;
- restaurări estetice;
- lucrări protetice din ceramică, zirconiu, ceramica presata;
-albiri profesionale  cu laser;
- TERAPIE LASER.

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. Confortul pacientului este si confortul dvs. EPIC™ X, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, combina tratamentele acestuia cu modul de "Albire" sau cu "Terapia durerii".
- EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie.
- Taie tesuturile moi eficient si fara necroza!

Cu o lungime de unda exclusiva pentru dioda, EPIC™ X taie  tesuturile moi curat, cu  hemostaza si confort ridicat pentru pacient. Profitati si de alte proprietati ale EPIC™ X-ului, cum ar fi tratamentul leziunilor mucoasei bucale (ulcere, afte, leziuni herpetice, polipi gingivali etc).

EPIC™ X este  solutia ideala pentru albirea dintilor. Studiile au aratat ca albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC™ X, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!

Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda - dispune de caracteristicile EPIC™ X-ului pentru eliminarea  temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Parteneri

Medici:  Dr. Cogălniceanu Daniela (medic specialist de medicină dentară);

Dr Szava Janos (medic stomatolog);

- Dr. Nagy Kinga (medic stomatolog).

- Dr Cucea Larisa (medic specialist ortodont)

Asistenta profilaxie: Mita Florina.
Asistent medical:  Moga Mihaela.

Galerie foto

Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela
Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela
Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela
Clinica de Medicina Dentara - Dr. Cogalniceanu Daniela

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro