Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar. Stomatologia este parte componentă a domeniului științific medicină, care se ocupă de cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii, diagnosticului, tratamentului și profilaxiei afecțiunilor organelor și sistemelor teritoriului oro-maxilo-facial al organismului uman, la baza căreia stau metodele stomatologice de tratament și totodată se ocupă și de elaborarea lor.

Congres de medicina dentara “Interfete multidisciplinare in medicina dentara. Consideratii asupra alegerii si aplicarii tratamentelor in rezolvarea cazurilor complexe si utilizarea de tehnici si tehnologii evolutive in preventia si reabilitarea orala.

Congres de medicina dentara “Interfete multidisciplinare in medicina dentara. Consideratii asupra alegerii si aplicarii tratamentelor in rezolvarea cazurilor complexe si utilizarea de tehnici si tehnologii evolutive in preventia si reabilitarea orala. Congres de medicina dentara “Interfete multidisciplinare in medicina dentara. Consideratii asupra alegerii si aplicarii tratamentelor in rezolvarea cazurilor complexe si utilizarea de tehnici si tehnologii evolutive in preventia si reabilitarea orala.", organizat la Hotel Pullman, Bucuresti INSCRIERILE SE FAC PE BAZA ACHITARII TAXEI DE PARTICIPARE ÎNCEPAND CU 15 SEPTEMBRIE 2016. TAXA DE PARTICIPARE: - 300 RON medic stomatolog - 200 RON medic rezidenti si pensionari - Gratuit studentilor - in limita locurilor disponibile TAXA DE PARTICIPARE PENTRU WORKSHOP ESTE DE 100 euro (PLATIBIL IN LEI LA CURSUL BNR) IAR INSCRIEREA SE FACE IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE. INFORMATII LA TELEFON: 0740 993 833 SI 0728 930 849 INSCRIEREA LA CONGRES ESTE CONDTIONATA DE EFECTUAREA PLATII SI FURNIZAREA DATELOR PENTRU FACTURARE. - LA SECRETARIATUL CONGRESULUI, Hotel PULLMAN (9-10 NOIEMBRIEI) - VIRAMENT PRIN ORDIN DE PLATA / HOME BANK in contul beneficiarului AMSPPR Ardeal Noard:: RO08 BTRL 0130 1205 N678 54XX deschis la BTRL Cluj, CUI: 24494440 Dupa efectuarea platii PRIN BANCA este OBLIGATORIE trimiterea in forma scanata sau fotografiat pe email amspprardealnord@yahoo.com a ordinului de plata / a chitantei de varsamant impreuna cu nr. dv. de telefon si datele necesare pentru facturare (sau cel putin, a datelor TITULARULUI DE CONT pentru facturare): - pentru persoane fizice: CNP şi adresa de domiciliu; - pentru CMI/CMG/CMMD: CUI/CIF şi adresa de cabinet; - pentru SRL-uri: Nr. reg.com (J.../.../...), CUI/CIF, adresă sediu social/punct de lucru, bancă. IN LIPSA ACESTOR INFORMATII, NU SE POATE PROCESA INSCRIEREA ELIBERAREA DIPLOMELOR DE PARTICIPARE: SAMBATA 10 NOIEMBRIE, ORELE 10.00-16.00, LA SECRETARIATUL CONGRESULUI, HOTEL PULLMAN
0740 993 833

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro