Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar. Stomatologia este parte componentă a domeniului științific medicină, care se ocupă de cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii, diagnosticului, tratamentului și profilaxiei afecțiunilor organelor și sistemelor teritoriului oro-maxilo-facial al organismului uman, la baza căreia stau metodele stomatologice de tratament și totodată se ocupă și de elaborarea lor.

Congres de medicina dentara “Metode tehnice si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Profesionalism, competenta si arta in practica curenta din cabinetulde medicina dentara. Cocktail de implanto-estetica si oportunitati digitale in stomatologie."

Congres de medicina dentara “Metode tehnice si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Profesionalism, competenta si arta in practica curenta din cabinetulde medicina dentara. Cocktail de implanto-estetica si oportunitati digitale in stomatologie. Congres de medicina dentara “Metode tehnice si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Profesionalism, competenta si arta in practica curenta din cabinetulde medicina dentara. Cocktail de implanto-estetica si oportunitati digitale in stomatologie.", organizat la Hotel Pullman, Bucuresti INSCRIERILE SE FAC PE BAZA ACHITARII TAXEI DE PARTICIPARE ÎNCEPAND CU 14 MARTIE 2018. TAXA DE PARTICIPARE: - 350 RON medic stomatolog - 200 RON medic rezidenti si pensionari - Gratuit studentilor - in limita locurilor disponibile INFORMATII LA TELEFON 0728.930.849, 0740.993.833 SI www.sdr.info.ro INSCRIEREA LA CONGRES ESTE CONDTIONATA DE EFECTUAREA PLATII SI FURNIZAREA DATELOR PENTRU FACTURARE. - LA SECRETARIATUL CONGRESULUI, Hotel PULLMAN (24-25 MAI) - VIRAMENT PRIN ORDIN DE PLATA in contul beneficiarului SOCIETATEA DENTARA ROMANA: RO45 BTRL 0130 1205 S731 50XX deschis la BTRL Cluj, CUI: 26024070 - VARSAMANT (DEPUNERE) la ghiseul sucursalelor si filialelor bancii TRANSILVANIA din tara in contul beneficiarului SOCIETATEA DENTARA ROMANA: RO 45 BTRL 0130 1205 S731 50XX deschis la BTRL Cluj, CUI: 26024070 Dupa efectuarea platii PRIN BANCA este OBLIGATORIE trimiterea in forma scanata sau fotografiat pe email societateadentararomana@gmail.com a ordinului de plata / a chitantei de varsamant impreuna cu nr. dv. de telefon si datele necesare pentru facturare (sau cel putin, a datelor TITULARULUI DE CONT pentru facturare): - pentru persoane fizice: CNP şi adresa de domiciliu; - pentru CMI/CMG/CMMD: CUI/CIF şi adresa de cabinet si numar de telefon de contact; - pentru SRL-uri: Nr. reg.com (J.../.../...), CUI/CIF, adresă sediu social/punct de lucru, bancă si numar de telefon de contact. IN LIPSA ACESTOR INFORMATII, NU SE POATE PROCESA INSCRIEREA ELIBERAREA DIPLOMELOR DE PARTICIPARE: SAMBATA 26 MAI, ORELE 10.00-15.00, LA SECRETARIATUL CONGRESULUI, HOTEL PULLMAN Este obligatorie scrierea datelor de facturare şi a numărului dv . de telefon pe FORMULARUL POSTAL.
0728 930 849
http://sdr.info.ro/

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro