Nume:
SC TRIMED SRL Dr.Lastun Marian Cabinet Stomatologic
E-mail:
marianlastun@gmail.com
Telefon:
0721 285 202
Telefon 2:
0238 561 452
Adresa:
Bd. Principele Ferdinand nr. 40, Ramnicu Sarat, jud. Buzău.

SC TRIMED SRL Dr.Lastun Marian Cabinet Stomatologic
Medic stomatolog Ramnicu Sarat

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

In cabinetul nostru puteti beneficia de  servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra. Sanatatii dentare i se acorda mai putina importanta in ceea ce priveste identificarea simptomelor care pot compromite un trai sanatos. Totusi, datorica prevalentei crescute a cariilor dentare si a durerii cauzate de acestea, sanatatea orala deficitara este recunoscuta in mod evident ca fiind importanta pentru sanatate, confort si deci, pentru calitatea vietii.

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

Interventia de implantologie nu este dureroasa, se realizeaza in cele mai multe cazuri sub anestezie locala. Acest tip de anestezie este foarte eficient oferindu- i medicului posibilitate de a comunica in permanenta cu pacientul. Exista situatii cand se poate recurge la anestezie prin sedare intravenoasa; tehnica folosita de obicei in cazul pacientilor foarte anxiosi sau care sunt supusi unor interventii mai invazive si complexe de lunga durata. Anestezia generala se foloseste in mod exceptional in implantolgia orala, in cazuri particulare. Durata operatiei variaza in functie de numarul implanturilor ce trebuie inserate si complexitatea cazului tratat in acel moment. In medie am putea porni de la un minim de 45 minute si pana la cateva ore.

Se incepe cu un prim consult amanuntit in care se evalueaza starea de sanatate a caviatii bucale dar si afectiunile generale. Ar fi de preferat ca pacientul sa se prezinte deja cu o radiografie panoramica recenta, nu mai veche de 6 luni. Pentru a putea insera un implant dentar trebuie sa prezentati examenul medical, dovedind prin acesta, faptul ca sunteti un pacient apt, prin rezultatul urmatoarelor analize: Hemoleucograma, Glicemie, Calcemie, Colesterol, Timpi de sangerare,Timpi de coagulare, Acid uric, Uree si VSH.

In etapa finala a investigatiilor radiologice, pacientul este supus examenului de Computer Tomograf (CT) . Acesta din urma ne da informatii asupra tesutului osos si vom putea stabili cu certitudine posiblitatea aplicarii sau nu a implanturilor. Tot in urma acestei evaluari se stabileste si daca sunt necesare proceduri suplimentre precum: aditii si reconstructii osoase ori sinus lift. Ca regula de baza, tratamentul prin implant dentar are 2 mari etape distincte:

Etapa chirurgicala: presupune introducerea implantului in interiorul osului cu rol de a inlocui dintii absenti. Vom crea astfel o radacina artificiala. Dureaza aproximativ 1-3 luni, in functie de tipul implantului dentar, timp in care pacientul asteapta integrarea in os a implantului.
Etapa protetica: in care se descopera implantul si in care se realizeaza lucrarea definitiva propriu-zisa pe care pacientul o va vedea in cavitatea orala. Aceasta dureza aproximativ o luna. Sunt situatii in care tratamentul se poate face si intr-o singura sedinta. Un astfel de tratament se preteaza numai in anumite cazuri clinice pe care medicul le va expune pacientului

Dorinta de a mentine o stare de sanatate orala perfecta a populatiei, a stat mereu la baza promovarii unui mod de viata sanatos si a modificarii conditiilor de mediu, astfel incat sa se ajunga la un status de sanatate orala optim.Modificarea comportamentului fata de sanatate urmareste reducerea comportamentelor nesanatoase, cum ar fi utilizarea zaharului in dieta sau fumatul, si dezvoltarea comportamentelor sanatoase cum ar fi instruirea efectuarii unui periaj dentar corect, utilizarea firului interdentar si vizita regulata la dentist. Multi factori ai sanatatii generale au o influenta directa asupra sanatatii orale, de exemplu: fumatul, diabetul, alcoolul stresul, medicamentele etc.

La clinica stomatologică TRIMED acoperim toată gama de tratamente și urmăm cele mai moderne tehnici de realizare a procedurilor, folosind cele mai noi și sigure materiale pentru toate serviciile noastre – pornind de la estetica dentară și ajungând până la intervenții chirurgicale dento-alveolare. La clinica stomatologică TRIMED alegem împreună soluția de tratament care se potrivește cel mai bine atât problemelor stomatologice pe care le aveți, cât și stării dumneavoastră de sănătate. Și vă garantăm onestitatea noastră: veți primi recomandarea celei mai potrivite soluții de tratament, iar nu neapărat a celei mai scumpe!

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar noi dispunem de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dvs. serviciile de calitate,  costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, incercam sa va punem la dispozitie toata experienta noastra. Abordarea cazului fiecarui pacient se face raportand situatia clinica stomatologica la starea generala de sanatate.

Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dumneavoastra serviciile de calitate,  costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, incercam sa va punem la dispozitie toata experienta noastra. Ele sunt arhivate computerizat printr-un program specific de management stomatologic. Avem colaborare cu laboratoare de tehnica dentara care acopera toata sfera manoperelor terapeutice cat si cerintele tehnice de realizare a diverselor lucrari.

Servicii

Servicii oferite in cadrul cabinetului:

- Implanturi dentare minim invazive:

- Dinti ficsi 24/h;

- Indrumari privind igeina orala;

- Controlul placii bacteriene;

- Sigilarea santurilor si fosetelor;

- Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional;

- Fluorizare in gutiere speciale.

- Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare;

- Obturatii fizionomice fotopolimerizabile;

- Tratamentul hipersensibilitatii;

- Utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare, pentru conservarea vitalitatii dintelui;

- Obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante.

- Lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara;

- Proteze mobile sau mobilizabile;

- Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale;

- Fatetari ceramice sau compozite;

- Tratament de echilibrare ocluzala;

- Incrustatii din materiale nobile sau ceramica.

- Tratamente de albire;

- Fatetari ceramice si de compozit;

- Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi;

- Metode moderne de cosmetica dentara.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro