Nume:
Doctor Zambet Sibiu
E-mail:
alina_cristian24@yahoo.com
Telefon:
0269 243 942
Website:
https://doctorzambet.com/
Adresa:
Sibiu, Str. General Magheru, Nr.51, Ap.2, Parter, Jud. Sibiu.
Facebook

Doctor Zambet Sibiu
Medic stomatolog

Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, stomatologie pediatrica, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

Doctor Zambet Sibiu pune la dispoziția pacienților săi o gamă  completă de tratamente dentare, realizate de către echipa de medici  dentisti specialisti si cu multiple competente in domeniu,  in care se regăsesc toate specialitațile stomatologice. Avem peste 10 ani de experientă  in domeniul medicinii dentare și punem la dispoziția pacienților nostri tratamente efectuate cu cele mai noi tehnici de reabilitare orala prin aparatura de ultimă generație: profilaxia cariei dentare prin sigilari si igienizare cu aparatura specifica (ultrasunete si prophyjet), endodontie cu tehnici de reciprocitate in prepararea canalelor si obturare prin condensare , protetica dentara prin tehnologie scanata care ofera o inalta calitate si integrabilitate a pieselor protetice (fixe, mobile sau mobilizabile) in sistemul stomatognat al pacientilor nostri.

Realizam orice tip de lucrare protetica fie fixa, fie mobila sau pe implante dentare si prin colaborarea cu unul dintre cele mai dotate cabinete de tehnica dentara din Sibiu si din tara utilizam cea mai noua tehnologie in domeniu din lume. Lucrarile  protetice pe ceramica cu structura de zirconiu indeplinesc la ora actuala cele mai inalte standare estetice si functionale si noi le realizam cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie in  acest domeniu.

Sanatatii dentare i se acorda mai putina importanta in ceea ce priveste identificarea simptomelor care pot compromite un trai sanatos. Totusi, datorica prevalentei crescute a cariilor dentare si a durerii cauzate de acestea, sanatatea orala deficitara este recunoscuta in mod evident ca fiind importanta pentru sanatate, confort si deci, pentru calitatea vietii. Dorinta de a mentine o stare de sanatate orala perfecta a populatiei, a stat mereu la baza promovarii unui mod de viata sanatos si a modificarii conditiilor de mediu, astfel incat sa se ajunga la un status de sanatate orala optim. Modificarea comportamentului fata de sanatate urmareste reducerea comportamentelor nesanatoase, cum ar fi utilizarea zaharului in dieta sau fumatul, si dezvoltarea comportamentelor sanatoase cum ar fi instruirea efectuarii unui periaj dentar corect, utilizarea firului interdentar si vizita regulata la dentist. Multi factori ai sanatatii generale au o influenta directa asupra sanatatii orale, de exemplu: fumatul, diabetul, alcoolul stresul, medicamentele etc.

Servicii

Consultatie stomatologica - Consultația stomatologică presupune evaluarea statusului cavității orale, cu ajutorul acesteia, stabilindu-se un diagnostic și un plan de tratament corect complex si complet. Este recomandat a fi făcută cel puțin o dată la 6 luni, iar in cadrul clinicii noastre de reabilitare orala este complet gratuita, atat la adulti cat si la copii.

Profilaxie dentara - Profilaxie dentara reprezinta totalitatea metodelor teoretice si practice care concura atat la prevenirea imbolnavirii dentare cat si la prevenirea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente.Principalii dusmani discreti ai sanatatii dentare sunt cariile dentare si boala parodontala . In ambele situatii doar medicul dentist  poate detecta aparitia primelor semne de boala, de aceea este utila vizita periodica la cabinetul stomatologic. Realizam in cadrul clinicii stomatologice urmatoarele manopere de profilaxie: detectarea si indepartarea placii bacteriene (tartru), fluorizarea locala cu ajutorul gelurilor cu fluor, sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafata activa a dintilor, detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj profesional, sfaturi legate de igiena orala (tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosire periutei dentare) etc, fluorizarea si sigilarea santurilor si fosetelor.

Estetica si Cosmetica Dentara - Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator. Estetica dentara inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe ramuri ale stomatologiei care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare. Albirea dentara - Este o manopera stomatologica prin care se urmareste obtinerea unei nuante cat mai deschisa si naturala a dintilor. Albirea dintilor se poate face cu ajutorul unor gutiere (dispozitive din silicon care imbraca arcada dentara), in care se pune o pasta sau gel de albire cu care se sta cateva ore pe zi si eventual pe tot parcursul noptii. Alte metode mai rapide de albire a dintilor realizate in cabinetul nostru stomatologic pot fi efectuate cu aparatul de detartraj cu ultrasunete si aparatul prophy jet de ultima generatie care, asemeni unui dus bucal prin pulverizarea particulelor de pulbere cu bicarbonat curata si albeste suprafetele dentare. Foarte util este sistemul profesional de albire a dintilor “white smile” pe baza de peroxid de hidrogen, nitrat de potasiu si fluor destinat tehnicii de albire in cabinet, cu ajutorul lampii de albire,  pe care il folosim cu succes in cazul dintilor  colorati de o boala, trauma sau tratamente medicale, precum si coloratiilor datorate fluorozei, tetraciclinei sau minociclinei.

Bijuterii dentare - Pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta printr-un supliment de cochetarie aplicam pe dinte prin colaj cu un adeziv special ce nu afecteaza structura dintelui orice tip de bijuterie.

Pedodontie ( stomatologie pediatrica) - Pedodontia este partea medicinei dentare care se ocupa cu studiul metodelor de prevenire, diagnosticare si tratament a patologiei odontale si parodontale la dintii temporari si permanentii in perioada de crestere, precum si a patologiei mucoasei orale la copii si adolescenti. Adresabilitatea copiilor in clinica noastra de reabilitare orala este extrem de mare. Ne place mult sa colaboram cu copii, sa ii tratam sa ne jucam cu ei sa le spunem povestioare care, in final ne vor ghida spre un tratament odontal efectuat corect complet si complex.

Odontoterapie - Depistarea cariilor dentare in stadiile incipiente permite rezolvarea rapida a acestora prin plombe sau obturatii dentare, dupa indepartarea portiunii cariate a dintelui cu frezele dentare, dezinfectarea cavitatii rezultate si aplicarea materialului de obturatie care poate fi rasina compozita,ciment glassionomer. Rasinile compozite sunt ideale pentru refacerea morfo-functionala a dintelui, nefiind necesara o forma anume a cavitatii pentru retentie, aceasta realizandu-se prin adeziune chimica.

Endodontie  - Tratamentul endodontic este una dintre cele mai frecvente si mai importante proceduri dentare cu rolul de a salva dintii de infectii, extractii si de a constitui o baza stabila in timp pentru lucrarile protetice. Obiectivele principale pe care le urmarim in timpul  tratamentului endodontic sunt :eliminarea durerii si disconfortului, tratamentul mecanic si medicamentos al tuturor zonelor infecate, tratamentul definitiv al canalului radicular (obturarea endodontica a canalului).
Protetica dentara - Protetica dentară este o ramură a stomatologiei care analizează starea arcadelor, a echilibrului muscular și articular, afectate de pierderea unuia sau a mai multor dinți (edentație) sau de tocirea acestora (atriție), și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii integrității arcadelor atât în mod funcțional cât și în mod estetic. Stabilim in urma examinarii clinice si radiologice a pacientului un plan protetic individualizat, se stabilesc costurile totale ale  tratametului si alegem impreuna cu pacientul cea mai buna varianta de reabilitare orala pentru care acesta isi da acordul scris prin formulare tip.
Chirurgie orala si implantologie - Realizam serivcii de chirurgie de inalta calitate, (colaboram cu cei mai buni chirurgi oro-maxilo-faciali acolo unde este cazul):
extractie dentara cu sutura pentru a favoriza vindecarea plagii, extractie dentara alveoloplatica cu sutura pentru a favoriza vindecarea plagii, rezectie apicala ( extragerea granuloamelor- infectiei- de la nivelul radacinii dentare), chistectomie ( indepartarea chisturilor dentare), operatii de aditie osoasa (adaugarea de materiale osoase in vederea inserarii implantului), inserare de implanturi in vederea inlocuirii unui dinte, realizarea puntilor pe implanturi si a protezelor pe implanturi, etc. Anestezia este o manopera aproape indispensabila in clinica noastra, ne ajuta mult in controlul si terapia durerilor odontale si este “ cea mai puternica arma” impotriva fricii de stomatolog pe care o descriu atat de frecvent pacientii. Anestezia pe care o folosim este de mai multe tipuri si are la baza articaina si mepivacaina, tratamentul fiind individualizat in functie de fiecare pacient, starea generala a pacientului, daca este adult, copil sau femeie insarcinata.

Parodontologie - Parodontologia tratează afecțiunile țesuturilor și osului ce înconjoară și susține dinții. Afecțiunile periodontale sunt clasificate în funcție de severitate: gingivita și parodontopatie. Gingivita este o formă mai ușoară, reversibilă a tesuturilor  parodontale care prin agravare duce la parodontită.

Ortodontie - Acest tratament influențează favorabil dezvoltarea oaselor maxilare și contribuie prin poziționarea corectă a dinților la transmiterea fiziologică a forțelor masticatorii, menținand sănătatea parodontului marginal ( a țesuturilor care fixează dintele în os).

Parteneri

Clinica de medicala de reabilitare orala completa – Doctor Zambet Sibiu.

Galerie foto

Doctor Zambet Sibiu
Doctor Zambet Sibiu
Doctor Zambet Sibiu
Doctor Zambet Sibiu

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro