Nume:
Cabinet Stomatologic - Dr. Emil Paul Moraru - Tecuci
E-mail:
aul31@yahoo.com
Telefon:
0722 731 291
Website:
http://www.e-dent.ro/
Adresa:
Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 42 C, Et. 1, Jud. Galati.
Facebook

Cabinet Stomatologic - Dr. Emil Paul Moraru - Tecuci
Medic stomatolog Tecuci

 Implant, implant dentar, fatete dentare, ortodontie, dureri articulare temporomandibulare, repozitionarea ocluziei, tratament laser, lucrari scanate  cad-cam, radiologie, tratamente de canal, lucrari zirconiu, gutiere de repozitionare a articulatiei ATM, estetica dentara, urgente dentare, lucrari zirconiu, ceramica, compozit, metalo-acrilice, bijuterii dentare, anestezie atraumatica, tratamente stomatologice terapeutice dentare, parodontale si protetice, procedee de mica chirurgie orala. 

Detalii

In cabinetul Dr. Emil Paul Moraru sunteti intampinat cu prietenie si profesionalism de echipa noastra care asculta si evalueaza cu atentie problemele voastre dentare. Vă prezentăm opțiunile de tratament, vă explicăm în cele mai mici detalii metodele și etapele pe care le urmăm. Stabilim soluțiile cele mai potrivite pentru dumneavoastră.

Tratamentele sunt de calitate, nedureroase, în condiții de igienă maximă, într-un mediu relaxant. O echipa tanara, ce practica medicina dentara cu toata pasiunea. Ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratatement. Am investit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte de tratament sigure si de calitate. De ce sa alegeti cabinetul nostru?

- Avem o echipa tanara;
- Facem medicina dentara cu toata pasiunea, ne perfectionam permanent la cursuri de specialitate pentru a fi mereu la curent cu noutatile si pentru a aduce in cabinet cele mai bune variante de tratament;
- Am investit in aparatura medicala ce ne este necesara pentru finalizarea unor acte medicale de calitate si sigure;
- Preturi accesebile tuturor;
- In relatia cu pacientii ne caracterizeaza: atentia, deschiderea catre inovatie, seriozitatea si responsabilitatea.

Program Cabinet: Luni – Miercuri - Vineri - 08:00– 14:00;
Marti - Joi: 14.00 – 20:00.

Vrem ca pacientii nostrii sa traiasca cea mai buna experienta pe scaunul unui medic stomatolog. Cu echipamente moderne medicii stomatologi devin magicienii zambetului frumos. Cabinetul este situat central in apropierea statilor mijloacelor de transport. Membrii echipei noastre medicale isi imbunatatesc permanent cunostintele in aria de interes profesional prin participarea la cursuri, specializari in tara si in strainatate. Obiectivul nostru este sa va fie bine si sa va ajutam sa atingeti o sanatate optima si estetica. Oferim servicii stomatologice profesionale intr-un cadru confortabil. La cabinetul Dr. Emil Paul Moraru prestam servicii personalizate utilizand echipamente si tehnici moderne. Scopul nostru e sa va ajutam sa fiti mai sanatosi si mai fericiti cu un zambet sclipitor.

Servicii

PROFILAXIE:

- Indrumari privind igiena orala;
- Controlul placii bacteriene;
- Sigilarea santurilor si fosetelor;
- Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional.

ODONTOLOGIE:

- Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare;
- Obturatii fizionomice fotopolimerizabile;
- Tratamentul hipersensibilitatii;
- Utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare, pentru conservarea vitalitatii dintelui;
- Obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante.

PROTETICA:

- Lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara;
- Proteze mobile sau mobilizabile;
- Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale;
- Fatetari ceramice sau compozite;
- Tratament de echilibrare ocluzala;
- Incrustatii din materiale nobile sau ceramica.

IMPLANTOLOGIE:

- Extractii dentare;
- Implantologie, de la refacerea unui singur dinte la punti si proteze pe  implante;
- Rezectii apicale.

PARADONTOLOGIE:

- Profilaxia afectiunilor gingivale;
- Tratamentul gingivitelor si parodontopatiilor;
- Tratament de echlibrare ocluzala a dintilor parodontotici;
- Tratamentul chrurgical muco-parodontal - operatii cu lambou, chiuretaj subgingival.

COSMETICA DENTARA:

- Metode moderne de cosmetica dentara;
- Tratamente de albire;
- Fatetari ceramice si de compozit;
- Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi.

ORTODONTIE:

- Aparat ceramic autoligaturant (Se scurteaza durata de tratament);
- Aparat metalic autoligaturant;
- Aparat metalic simplu.

Oferte speciale

Turismul dentar este o industrie la nivel mondial, iar multe tari au văzut în această nişă salvarea financiară a stomatologiei locale. O dată cu intrarea în Uniunea Europeană, România a devenit o destinaţie interesantă pentru afaceri, călătorii şi în acelaşi timp, rezolvarea problemelor dentare la preţuri mult mai mici şi la o calitate similară cu a celorlalte ţări europene. Calitatea tratamentelor stomatologice în România este de multe ori chiar superioară celei din ţările dezvoltate. În ultimii ani s-a investit intens în aparatura performantă, materiale de cea mai bună calitate precum şi în cursuri de specializare. Turismul dentar ar putea atinge cote ridicate la noi în ţară datorită costului scăzut al intervenţiilor. În România, în funcţie de procedură, preţul majorităţii tratamentelor poate ajunge să fie de 4-6 ori mai scăzut decât, spre exemplu, în Marea Britanie.

Prin programele de turism dentar pacienţii din alte ţări, precum şi românii stabiliţi în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoreşti din România, beneficiind în acelaşi timp de un set completde soluţii stomatologice la preţuri mult mai atractive decât în ţările din vestul Europei. Oferim pacienţilor romani din alte ţări şi pacienţilor străini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elită, auxiliar deplasărilor în ţară, în interes personal sau de afaceri. Pacienţii  beneficiază de tratamente performante, realizate cu materiale de ultimă generaţie şi aparatură la standarde internaţionale. Serviciile oferite stau sub semnul priorităţii şi al griji permanente.

© 2015 Copyright by stomatologie-romania.ro